2777
2789
با سنش معلوم نی

عزیزم از جلو مشخصه من اصلا این قسمت های برآمده رو ندارم دو هفته ست میرم باشگاه اما تغییری هم حس نمی کنم

تو را ای عشق جااانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گردی باس ن رو میشه با ورزش درست کرد ولی پهن شدنه این مدلی فکر نکنم با ورزش بشه

با سن من از پشت برآمدگی داره اما از کناره ها اصلا 

هیکلش به کنار چقدر پیرهنش خوشگله 

آره توی محله مون همه اینارو میفروشن خیلی خوشگلن ۱۰۰ تا ۱۲۰ تومن قیمتشه لینک هم داره اگه میخوای بفرستم 

عزیزم از جلو مشخصه من اصلا این قسمت های برآمده رو ندارم دو هفته ست میرم باشگاه اما تغییری هم حس نمی ...

دقیقا من اینا رو دارم اما اصلا دوسشون ندارم، بنظرم بجای این بغل اگه با سن باشه قشنگتره

با سن من از پشت برآمدگی داره اما از کناره ها اصلا 

ولی من خیلیارو دیدم که از پشت تخت هستن ولی بغل با سن دارن.خودمم باس ن م بزرگ نیس ولی بغل داره.بیخیالش شو

میشه برا حل مشکل پسر کوچولوم یه صلوات بفرستی...
دقیقا من اینا رو دارم اما اصلا دوسشون ندارم، بنظرم بجای این بغل اگه با سن باشه قشنگتره

فکر کنم این ها هم جزو گردی  با سن حساب میشن دیگه