2777
2789

من باردارم ودکترم بهم استراحت داده همسر و پسرم خیلی درکم میکنن تو کارهای منزل کمکم میکنن،

فقط حرصم از خانواده ی شوهرمه که میان خونمون کلی منو قسم میدن اگه کاری داری بگو!

بعد، همه ی تعارفاشون درحد حرف میمونه و میرن دنبال زندگیشون.

خب مسلمون نمی خوای کمک کنی چرا امیدوار میکنی؟😅

این نیز بگذرد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام  منم استراحت دارم و خونه مامانمم ان شاال‍ا‍ه  تا سرکلاژ بشم بعدش میرم خونه خودم 

مهم نیس درموردم چی فکر میکنن،،مهم اینه انقدرمهمم ک میشینن راجبم فکر میکنن😉☺

😞😞😞😞من که دو هفته یبار شام دعوت میشم خونه مادرشوهرم با وجود بارداری 4 ماهه میکشوننم جلو ظرفشویی ظرف شام 14 نفر رو آب بکشم

میشه واسه سلامتی مامانم و سالم بغل کردن بچم یه صلوات مهمونم کنی؟

بچه ها منم خاهرم بارداره ۸ماهشه بنظرتون چجوری میتونم کمکش کنم تجربه ای ندارم

نگفتم؟صبر کن!فصل بهاران میرسد روزی؟ به سر دوران سرمای زمستان میرسد روزی؟نگفتم؟ نوبت صوت هَزاران میرسد روزی؟تو میگفتی که تاریکی چرا پایان نمی گیرد نگفتم؟صبرکن این شب به پایان می رسد روزی؟نگفتم؟غم مخور دست جهالت گر خمی بشکست؟تحمل کن خدای کوزه سازان میرسد روزی؟تو میگفتی عشق بنیاد میخوران براندازد نگفتم وقت بدمستی مستان میرسد روزی؟به یادت هست میگفتی که درمانی ندارد عشق؟نگفتم دردها آخر به درمان میرسد روزی؟پیام رند شیرازی به گوشت بارها خواندم که میگفت عاقبت یوسف به کنعان میرسد روزی؟بیا جلاد را بر دار آزادی تماشا کن نگفتم من زمان دادن جان میرسد روزی؟