2777
2789

سلام خانومای عزیز توروخدا کمک کنید 

دخترم ۷ ماهشه آلرژی داره از چهارماهگی

بیقرار میشه دون میزنه و گوشش خارش میده چشمش اشک میاد 

الان تو رژیمم و رب و تخم مرغ و محصولات گاوی لبنیات و حذف کردم حالش بهتره ولی بمحض خوردن چیزی داغونه بچم خودمم آلرژی گرفتم امشب بادمجون یکم تو غذا بود الان تنگ نفسم قبلا نداشتم ....

دخترمم فقط برنج و اویج و سیب زمینی و آب مرغ و شیرخشک ببلاک اچ آ میخوره همینا

کسی بوده شرایط منو داشته باشه؟؟تاکی طول میکشه و درارو مصرف کرده؟؟

برو اپلیکیشن گهواره اونجا کامل راهنماییت میکنند

یادِتــــــــــــه میگُفتَم ماهِ مَنــــــــــــی تـــــــــــــو...؟ماهِ مَـــــــــن تـــــــــــــــو اَلان دَلیلِ آهِ مَنــــــــــی...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر من الرژی داشته و داره البته شدتش زیاد نیست

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

ببین اولا رژیم غذایی خودت و دخترت رو باید رعایت کنی و تا مدت ها عذای بدون بادام زمینی رب بادمجون سویا کاکاءو کافءین 

پسر من ب لبنیات آلرژی نشون نمیداد تو میوه ها هم زرد الو و تخم مرغ 

دوم استفاده از صابون روغن بچه و شامپوی سانوسان گرونه ولی دوسال یا بیشتر مورد استفاده ته روزانه باهاپشو با صابون بشور و حتما روغن بچه بزن 

سوم لباسای بچه ی دیگه رو ابدا تنش نمیکنی لباسای خودشم جدا گونه ابدا با لباسای خودت نمیدازی تو لباس شویی یا لباس شویی جدا بگیر براش بنداز و حتما حتما لباساشو آسترشو قشنگ اتوی داغ میکشی 

بعدشم ک شیر خشک مخصوص کودکان آلرژی داره ک میدی پسر من بعد یک سال خیلی کم شد و رفته رفته کامل از بین رفت 

ببین اولا رژیم غذایی خودت و دخترت رو باید رعایت کنی و تا مدت ها عذای بدون بادام زمینی رب بادمجون سوی ...

غذا چی بدم تکراری شده ازبس سیب زمینی و مرغ و برنجو هویج خورده

غذا چی بدم تکراری شده ازبس سیب زمینی و مرغ و برنجو هویج خورده

کرفس جعفری میتونی تو اش هاش بریزی حبوبات مختلف بده البته هر حبوباتی بدی باید دوروز بزاری تو اب تند تند هم ابشو عوض کنی 

کدو الان فصلشه کدو هم خوبه 

برنج ماکارونی

ب کرفس جعفری و ماکارونی حبوبات آلرژی داره؟؟مطمءنی ؟امتحان کردی؟؟

اره ...اینا آلرژی زاهستن خود ماکارونی با تخم مرغ درست میشه کرفسم که آلرژی زاست جعفری هم همینطور تو سبزی ها فقط گشنیز اونم باز دخترم آلرژی داد

اره ...اینا آلرژی زاهستن خود ماکارونی با تخم مرغ درست میشه کرفسم که آلرژی زاست جعفری هم همینطور تو س ...

تازه میشنوم پسر منم الرزی شدید داشت کل پوست بدنش دون دون بود ولی دیگه ب اینا الرژی نشون نمیداد 

ب خرما و موز هم الرژی نشون داد