2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیره دم کنید مامانش بخوره به خودشم یه قاشق بدید به شکم بندازش رو زانو کمرشو ماساژ بده

ای خدا کی نی نی من میاد پس😭😭😭😭

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام

ب اندازه ی لوبیا شکر سرخ توی ی کم آب جوش حل کن پنج قطره رو بدین ب نوزاد مادرشم بخوره

من ک الان همین کارو میکنم نوزادمم ۳۵روزشه

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

سیاهدانه با عسل مادر بخوره ،عرق نعنا حتما بخوره ،حبوبات و لبنیات ، سیر و پیاز نخوره، دل بچه رو با روغن زیتون ماساژ بدید، کاچی با زیره فراوون، کباب، غذاهای چرب هم خود مادر بخوره ،شیر مادر اگه آبکی باشه نفخ زیاد میاره

این قطره رو دادان به مادرش و خودش  این خوبه یا نه؟

اینو من ۵ ماهه به بچم میدم.البته جعبه اش یه عکس بچه روش بود و عطر و طعمش ملایم تر از این نوعه

بچه من که دستگاه گوارشش آروم میشه با این

یک چیزای نفاخ نخوره مثل حبوبات دو مرکبات ممنوع سه لبنیات فعلا ممنوع چهار پاهاش را به حالت دوچرخه حرکت بدید وتوی شکمش جمع کنید تا باد معده تخلیه بشه پنج بهش دواز ده ساعتی قطره پدی لاکت بدیدو روزی چهار بار دایمیتیکون و اخرش هم عضو اپلیکیشن گهواره بشو کلی مامان هست که جواب سوال هاتون را میدن

یادِتــــــــــــه میگُفتَم ماهِ مَنــــــــــــی تـــــــــــــو...؟ماهِ مَـــــــــن تـــــــــــــــو اَلان دَلیلِ آهِ مَنــــــــــی...!