2777
2789

خواهشا هرکه نتیجه نگرفته نیاد منفی بنویسه.  خواستم از تجربه هم دیگه واسه انواع دردها  استفاده کرده باشیم. 

ورود افراد منفی ممنوع.

کل خانواده من و خاله هام رفتن دکتر طب سنتی واسه معتدل شدن مزاج عالی بود پوستامونم خوب شد

زندگی را با قوت ادامه دهید🪴                                                 دو فرقه بهاییت و منافقین به شدت فعالند و پیوست روی زمین رژیم هستند. هر بی وطنی که فارسی حرف زد ولی در خدمت رژیم متجاوز بود ایرانی نیست.لاخيره في الحياة من دوني هواك 💔تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود  🌼   انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!)     بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=3789159&slug=معجزه-دعا-و-ذکر-با-سوره-تکاثر&postId=121410362

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عرقیجات میخوردید و رژیم درست غذایی ؟

نه چند نوع معجون و شربت و قرص گیاهی و دمنوش به هرکدوممون یجور داد

زندگی را با قوت ادامه دهید🪴                                                 دو فرقه بهاییت و منافقین به شدت فعالند و پیوست روی زمین رژیم هستند. هر بی وطنی که فارسی حرف زد ولی در خدمت رژیم متجاوز بود ایرانی نیست.لاخيره في الحياة من دوني هواك 💔تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود  🌼   انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!)     بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان

کلپوره . بو مادران . پوست انار  بجوشونید بعد توی تشت بریزین داخلش بشینین واسه عفونت عالیه 

عشق یعنی منتظر دو جفت پای کوچولو باشیم.     ارزو میکنم این روز رو با تو ببینم             عشقــــ جانــم   

من بعد از زایمانم دوغ و ماست خوردم بدنم سردی وحشتناکی کرد دردش از درد سزارین بیشتر بود معذرت میخوام روی توالت مینشستم پشتم درد میگرفت نمیتونستم برم دستشویی.

رفتم طب سنتی چند تا دارو داد گفت توی آب گرم بریز و توش بشین. ۵ تا شیافت مقعدی داد فقط دوتاشو زدم خوبه خوب شدم عااااالی بود.

کلا طب سنتی رو بیشتر قبود دادم

مشکل ریه و سرفه هم دلشتم یه شربت گیاهی زوفا تریدم خوب خوب شدم. به بچه هام وقتی سرما میخورن فقط همینو میدم اصلا داروی عفونت نمیدم مگر مواقع حاد

من تجربه زیاد دارم، خودم کیست هموراژیک داشتم پیش دوتا پزشک رفتم قرص هورمونی نوشتن گفتن سه ماه باید بخوری بعد بیای ببینیم چی شده، رفتم تو طب سنتی بعد یک ماه سونو دادم خوب خوب شدم، طب اسلامی هم دارو های خوبی داره، برای زایمانم سزارین بود گفتن سزارین بشی خیلی بعدش خونریزی داری، من دو ماه قبل از زایمانم قرص خون امام رضا خوردم، بعد زایمانم اصلا خونریزی نداشتم فقط لک میدیدم،داروی امام کاظم هم عالیه بزای سرکا خوردگی و آنفولانزا کلا واکسن طب اسلامی، و عالی جواب میده

من ده سال پیش تنبلی تخمدان داشتم خیلی دکتر رفتم تا زمانیکه قرص هورمونی مصرف میکردم خوب میشدم قطع میکردم دوباره مثل قبل میشدم تا اینکه یکبار دکتر زنان ادرس یک دکتر طب سنتی داد بهم و رفتم با یک دستورالعمل خ ساده درمان شدم خدا راشکر.

سه سال پیش هم پرکاری شدید تیرویید گرفتم با قرص خ خوب نمیشدم قرص ها را گذاشتم کنار و نمک دریا استفاده کردم و هی انرژی مثبت دادم به خودم خدا راشکر اونم ریشه کن شد.

اینم تجربه های مفید من.

تو دنیا زمانی به آرامش میرسی که توقعت را از دیگران برداری و فقط به خودت متکی باشی....

منم قصد دارم برم گرم مزاج بشم بدنمم ضعیفه فوق العاده

انشاالله خوب میشید

دخترمم خیلی گریه میکرد و بد خواب بود خوب شد

نمیشه با سرنگ بریزیم داخل ؟؟

نه خیلی بده اینجوری 😂 باید داخلش بشینی ب نظرم اینجوری راحت تره واسه اونایی ک میخوان حامله بشن هم خوبه 

دختر دایی شوهرم منو اون باهم ازدواج کردیم ولی نه اون حامله میشد نه من منکه کیست داشتم 

اون پیگیر نشد فقط از همین دارو استفاده کرد الان ی دختر پنج ماهه داره تو دلش 

عشق یعنی منتظر دو جفت پای کوچولو باشیم.     ارزو میکنم این روز رو با تو ببینم             عشقــــ جانــم