2777
2789
عنوان

تجربه های خوبتون از طب سنتی رو بنویسید.

| مشاهده متن کامل بحث + 35404 بازدید | 175 پست
نه خیلی بده اینجوری 😂 باید داخلش بشینی ب نظرم اینجوری راحت تره واسه اونایی ک میخوان حامله بشن هم خو ...

اها میدونی چون من چاقم تو تشت جا نمیشم 😆😆😆

البته تشتمون هم کوچیکه😐😐😐😐

واسه مشکلم یک صلوات بفرست لطفا 😊🌹
اها میدونی چون من چاقم تو تشت جا نمیشم 😆😆😆 البته تشتمون هم کوچیکه😐😐😐😐

خب برو ی بزرگشو بگیر 😂 ب من میگن ک چاقم ولی وزنم ۵۶ ب نظرت چاقم باورت میشه من ۱۵ سالمه ولی رشدم زیاده بالاتنه رو ک دیگه نگو 😂😂

عشق یعنی منتظر دو جفت پای کوچولو باشیم.     ارزو میکنم این روز رو با تو ببینم             عشقــــ جانــم   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب برو ی بزرگشو بگیر 😂 ب من میگن ک چاقم ولی وزنم ۵۶ ب نظرت چاقم باورت میشه من ۱۵ سالمه ولی رشدم زیا ...

۵۶ که خوبه 😐

۱۵ سالته ازدواج کردی ؟؟؟

😐😐😐😐 مگه از چندسالگی ازدواج کردی ؟ 

ب سال نکشیده از همهی عوارض بارداری هم میدونم ولی با این خانواده شوهر چیکار کنم دم ب دقیقه میگن بچه نداری 

عشق یعنی منتظر دو جفت پای کوچولو باشیم.     ارزو میکنم این روز رو با تو ببینم             عشقــــ جانــم   
ب سال نکشیده از همهی عوارض بارداری هم میدونم ولی با این خانواده شوهر چیکار کنم دم ب دقیقه میگن بچه ن ...

عزیزم اصلا به حرف دیگران گوش نکن...

بزار چندسال دیگه هنوز سنت کمه 

عزیزم اصلا به حرف دیگران گوش نکن... بزار چندسال دیگه هنوز سنت کمه 

میدونم شوهرمو چیکار کنم 😖

ی جوری راضیش کن  شوهرت چند سالشه مگه

۲۵سالشه 

نه واقعا نمیتونم با این شرایط کنار بیام خیلی پیگیرن  مگه سن سرشون میشه 

اها پس مجبوری بیاری دیگه خخخ

اره ما کلا خانواده کم جمعیتی هستیم واسه همین خودم میخوام ولی اونا خیلی فشار ب ادم میارن مخصوصا شوهرم