2821
2789
عنوان

زایمان طبیعی

170 بازدید | 6 پست

بچه ها این تاپیکو قبلا گذاشتم کسی ج نداد. کسی بوده که با وجود فتخ ناف طبیعی زایمان کرده باشه؟؟ من تو نافم یه توده ی کوچیک سینوسی دارم نمیدونم میتونم طبیعی زایمان کنم یا نه. خیلی دوس دارم طبیعی باشم☹️

دکترتون چی گفته؟

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دکترتون چی گفته؟

هنوز باهاش صحبت نکردم. راستش هنوز با خودمم روراست نیستم نمیدونم چی دلم میخواد. میخواستم ببینم اگه با وجود فتق میشه طبیعی زایمان کرد یه کم رو خودم کار کنم

وسط درد کشیدنا و معاینه اصلا دلت نمیخواد دیگه طبیعی باشه😁

خیلی دوس دارم واسه میزان دردش یه معادل پیدا کنم😅 اگه بدونم دردش دقیقا چقدره، تکلیفم معلوم میشه

خیلی دوس دارم واسه میزان دردش یه معادل پیدا کنم😅 اگه بدونم دردش دقیقا چقدره، تکلیفم معلوم میشه

دردش خیلی بده طاقت فرساست

خانم هستم نام کاربریم اسم شوهرمه اینقد همتون به کاربری من گیرندید ممنون
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز