2777
2789
عنوان

نوبتي هم باشه نوبته عجيب غريب ترين مهريه که تاحالا شنيدين

| مشاهده متن کامل بحث + 2112 بازدید | 165 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اخه ما بعضی چیزها رو خیلی گنده اش میکنیم که اونقدر هم اهمیت نداره  این یک مقدار به خاطر ذهن ...

از علایم ظهور امام زمانه .....زمانه ای که مردها لباس زنها رو بپوشن 

واقعا دیگه قبح هرکاری رو دارین میریزین....زن گرفتی مهر خرج میکنه،بات زندگی میکنه،جوونیشو میده،پیامبر وائمه واسلام پول و طلا رو مهریه ی مناسب میدونن،،،مهریه قیمت محبت زنه ،نه انتقام...مگه میخواد انتقام بگیره که لباس زن بپوشی......شما کلا هدف مهریه رو اشتباه گرفتی

ماهیان شهر ما از کوسه ها وحشی ترند!بره های این حوالی گرگها را میدرند!سایه از سایه هراسان درمیان کوچه ها؛زنده ها هم آبروی مردگان را میبرند!!!
اکه قانونش اين باشه که قيافشو دست کاري نکنه و اسم و رسمش هم گردنش آويزون باشه چي ؟

چه قدر سخت گیری ؟ حالا به امید خدا تو چند روز اینده میگم چرا این مثال رو زدم پست رو چه تا اون موقع قفل نمیکنی

چه قدر سخت گیری ؟ حالا به امید خدا تو چند روز اینده میگم چرا این مثال رو زدم پست رو چه تا اون موقع ق ...

چرا سخت گیری؟؟مگه مرد لباس زن بپوشه حقیر میشه؟؟؟؟؟

ماهیان شهر ما از کوسه ها وحشی ترند!بره های این حوالی گرگها را میدرند!سایه از سایه هراسان درمیان کوچه ها؛زنده ها هم آبروی مردگان را میبرند!!!
از علایم ظهور امام زمانه .....زمانه ای که مردها لباس زنها رو بپوشن  واقعا دیگه قبح هرکاری رو د ...

مردها لباس زنونه بپوشند ویا بلعکسش از خیلی کارها بهتر هست الان بحث من مذهبی نبود

مردها لباس زنونه بپوشند ویا بلعکسش از خیلی کارها بهتر هست الان بحث من مذهبی نبود

ولی همه چیز به مذهب مربوطه..........کلا مهریه به مذهب مربوطه

ولی همه چیز به مذهب مربوطه..........کلا مهریه به مذهب مربوطه

خب من الان وقت وحوصله بحث ندارم ولی چون شما فرمودید که اگر پسری به دختری تجاوز کند وثابت بشه مهریه اش دست وپای این پسر هست 

وچون تو مسائل مذهبی شما از من بیشتر اشنا هستید لطفا 

دلیل چون مهریه ای رو از قرآن بیاورید 

خب من الان وقت وحوصله بحث ندارم ولی چون شما فرمودید که اگر پسری به دختری تجاوز کند وثابت بشه مهریه ا ...

شما فلسفهی قرانمـنمیدونید چیه....البته ببخشید بی ادبی نباشه 

قران اسول کلی اسلام رو گفته،هیچوقت وارد جزییات نشده 

گف زکات بدید،خمس بدید،نماز بخونید ولی جزییات رو نگفت 

رسالت پیامبران و وجود امامان هم همینه،اینکه راه درست وغلط رو نشون بدن و جزییات روتعریف کن

خب من الان وقت وحوصله بحث ندارم ولی چون شما فرمودید که اگر پسری به دختری تجاوز کند وثابت بشه مهریه ا ...

ولی حالا که به قران علاقه دارید سوره ی نسا آیه ی چهار درمورد مهریه ست...مطالعه بفرمایید

پس دلیلی از قرآن این موضوع ندارد 

چرا عزیزم ...دلیل هست

قرانو باز کنید،یه دور بخونید خیلی چیزها دستگیرتون میشه

شما فلسفهی قرانمـنمیدونید چیه....البته ببخشید بی ادبی نباشه  قران اسول کلی اسلام رو گفته،هیچوق ...

این بحث مفصل وطولانی هست واین سایت جای ورود به اون نیست اما بر طبق ادعای خودتون پیش میرویم 

دلیلش رو از احادیث بیاورید ونشون بدهید حدیثی که بهش استناد میکنید متواتر هست وراوی هاش هم همه ثقه هستند

پس دلیلی از قرآن این موضوع ندارد 

سوره نسا آیه ۴

درمورد وظیفه ی مردها برای پرداخت مهریه