2777
2789
عنوان

نوبتي هم باشه نوبته عجيب غريب ترين مهريه که تاحالا شنيدين

| مشاهده متن کامل بحث + 2112 بازدید | 165 پست
این بحث مفصل وطولانی هست واین سایت جای ورود به اون نیست اما بر طبق ادعای خودتون پیش میرویم  دل ...

حدیث نگفتم من.......

فرق آیه ی قرآن با حدیث میدونید چیه؟؟؟

ماهیان شهر ما از کوسه ها وحشی ترند!بره های این حوالی گرگها را میدرند!سایه از سایه هراسان درمیان کوچه ها؛زنده ها هم آبروی مردگان را میبرند!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی حالا که به قران علاقه دارید سوره ی نسا آیه ی چهار درمورد مهریه ست...مطالعه بفرمایید

اتفاقا به این آیه که استناد میکنید یعنی مهریه باید پرداخت کردنی باشد 

ایا دست وپا پرداخت کردنی هست ؟

ایا بقیه مهریه ها مثل کاشتن درخت پرداخت کردنی هست؟

شما ایه اش رو بگویید ایه ای که گفته اگرپسر به دختر تجاوز کرد مهریه اش دست وپای پسر هست

ببینید مثل اینکه شما حسابی قاطی کردید همه چی روها 

اول میگید مرد اشکال نداره لباس،زن بپوشه

بعد میگید یه ایه،ی،قرانی درمورد مهریه بیارید 

حالا میگید نه ایه درمورد دست و پای مرد؟؟؟؟؟؟؟

دقیقا سوالتون چیه؟باخودتون چندچندید؟؟؟اگه به لزوم مهریه س که ایه ش تو قران هس....

اگه منظور به حکم متجاوزه که این یک قانون اسلامیه...قانونو خداروشکر من و شما تصویب نمیکنیم .... درضمن من هیچ لزومی نمیبینم که بخوام برای،شما دلیل این حکمو تعریف کنم یا آیه و حدیث بیارم،اگه بااین حکم مشکل دارید تجاوز نکنید که به سرتون نیاد،والسلام

ماهیان شهر ما از کوسه ها وحشی ترند!بره های این حوالی گرگها را میدرند!سایه از سایه هراسان درمیان کوچه ها؛زنده ها هم آبروی مردگان را میبرند!!!
اتفاقا به این آیه که استناد میکنید یعنی مهریه باید پرداخت کردنی باشد  ایا دست وپا پرداخت کردنی ...

اینو من تعیین نمیکنم...شما چرا قاطی کردید همه چی رو باهم؟؟؟؟؟؟حالتون خوبه؟صنعتی زدین؟سنتی زدین؟

ببینید مثل اینکه شما حسابی قاطی کردید همه چی روها  اول میگید مرد اشکال نداره لباس،زن بپوشه بع ...

من از اول سوالم درباره دلیل شرعی اینکه متجاوز مهریه اش دست وپایش میشه بود 

وشما هم نمیدانستید دلیلش چی هست 

من کی پرسیدم که ایه از قرآن که توش مهریه اومده باشه من همچین سوالی نپرسیدم من گفتم ایه ای از قرآن که مهریه تجاوز رو دست وپا تعیین کرده باشد 

چرا این سوال رو پرسیدم 

چون شما بحث مذهب رو پیش کشوندید ومن خواستم بگم من وشما بهتر هست در مسائلی که تخصص نداریم بحث نکنیم 

هدف من پاسخ به شما بود که اول بحث مذهب رو پیش کشوندید 

اتفاقا به این آیه که استناد میکنید یعنی مهریه باید پرداخت کردنی باشد  ایا دست وپا پرداخت کردنی ...

مثل اینکه واقعا اطلاعاتتون ضعیفه ها......خو معلومه که قابل پرداخت نیست...

همونجور که تو قران گفتن،دیه ی نفس،یک نفسه....دیه ی دندون یک دندون 

حالا یکی بیاد دندونتونو بشکنه یعنی،شما دندونشم میشکنید؟؟پس پرداخت دیه این وسط چیه؟؟هرچیزی یه قیمتی داره ،،،،،،همونطور که میشه یه اعدامی رو با پول آزاد کرد...دست و پا رو نمیشه خرید؟؟؟؟؟؟؟؟واقعا؟؟؟؟؟؟؟

معلومه که مرد مجبور به پرداخت دیه ی دست وپاش میشه که چیزی حدود ۱۵۰تا ۲۰۰باشه

من از اول سوالم درباره دلیل شرعی اینکه متجاوز مهریه اش دست وپایش میشه بود  وشما هم نمیدانستید ...

بحث تخصص نیست....اینا اطلاعات عمومی مذهبی هستن که هر کسی باید بدونه

توهین نکنید 

شرمنده اگه فک کردید توهینه،حلال کنید 

مثل اینکه واقعا اطلاعاتتون ضعیفه ها......خو معلومه که قابل پرداخت نیست... همونجور که تو قران گفتن،د ...

شما اصل قضیه رو دلیل شرعیش رو نیاوردید که از کجا هست ووبعد درباره نحوه اجراش بحث میکنید اما تو قصاص بله اگر شما دندون من رو شکسته باشید من میتونم دیه رو قبول نکنم واصرار کنم که حتما باید دندون شما شکسته بشود

شرمنده اگه فک کردید توهینه،حلال کنید 

باشه عیبی نداره اگه موافقی دیگه بحث رو ادامه ندهیم  چون بقیه هم حوصله بحث ما رو ندارن به هرحال سپاس بحث خوبی بود اگه قبول کنی چند روز دیگه به امید خدا میگم چرا اون مثال رو زدم

شما اصل قضیه رو دلیل شرعیش رو نیاوردید که از کجا هست ووبعد درباره نحوه اجراش بحث میکنید اما تو قصاص ...

تازه سوالتون درمورد نحوه ی پرداخت دست و پا بود هاااااااااااااا