2777
2789
عنوان

نوبتي هم باشه نوبته عجيب غريب ترين مهريه که تاحالا شنيدين

| مشاهده متن کامل بحث + 2112 بازدید | 165 پست
وااااااي    

خیلی مسخرس..

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهریه نیلوفرآبی که تو مردابه.

بال مگس.

2000 تا بوس.

واسا خودم 501 سکه عندالمطالبه

میبینمت  دل میشه پرپر؛این چه حسیه آی دلبر؟😜باتوآرومه دلم؛   آرومه دلم؛تویی قانون دلم؛به تو محکومه دلم.دلبررررررررررررررر 💜میبری هوش وحواس از سر😛😍(بعضی ازدوستان لطفا نخودآش نباشید:ممنون 😆)
یکی توهمسایگیمون هس میگه مهریم یه دست ویه پای شوهرمه نمیدونم راست میگه یانه

وقتی قبل از ازدواج بکارت رو بگیره داداگاه مجبورش میکنه ک عقدش کنه و مهریه اشم یک دست و پای شوهره ک نتونه طلاقش بده

خدایااا واقعا 7 سال انتظار بس نیست؟😭😭لطفا نی نی مو زودی بزار تو دلم.. دوست جونیا دعام کنید لطفااا😘
من ۳۷۹تا سکه ۱۳۷۹تا شاخه گل رز ابی ۱۵۰ مثقال طلا ۵۰۰ میلیون پول دو دانگ خانه یه سفر پاریس

اینهنه مهرداشتی؟

میبینمت  دل میشه پرپر؛این چه حسیه آی دلبر؟😜باتوآرومه دلم؛   آرومه دلم؛تویی قانون دلم؛به تو محکومه دلم.دلبررررررررررررررر 💜میبری هوش وحواس از سر😛😍(بعضی ازدوستان لطفا نخودآش نباشید:ممنون 😆)
اعضای بدن داماد مروارید مکه 😐

اعضای بدن داماد می‌دونی علتش چیه من یکی از اشناهامون گف..نمی‌دونم راسته یا نه میگف وقتی پسر به دختر تجاوز کنه خانواده ی دختر شکایت کنن مهریه یه دست و یه پای داماد میشه

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
یکی توهمسایگیمون هس میگه مهریم یه دست ویه پای شوهرمه نمیدونم راست میگه یانه

معمولا اینایی رو ک باهم میگیرن و دولت عقدشون میکنه مهریشون اینجوریه

منم چشام سگ داشت...ولی الان رفته تو اخلاقم...😁کسی که بخواد رو مخ باشه...موز خوردنشم صدا خیار میده😃یعنی ک*ون کرم شب تاب از اینده ما روشن تره😑😳 میگن باهرکی مثل خودش باش، آدم اصلا روش نمیشه مثل بعضیا‌ باشه😓😶
[QUOTE=121395780]من ۳۷۹تا سکه ۱۳۷۹تا شاخه گل رز ابی ۱۵۰ مثقال طلا ۵۰۰ میلیون پول دو دانگ خانه یه سفر ...

گلفروشیها دارن