بچه ها چند روز پیشا مهمونی خانواده شوهر دعوت شدیم و زنونه بود بعد من تو گوشیم آهنگای قدیمی و قشنگ و رقصی زیاد دارم گفتن کی آهنگ داره وصل بشه به بولوتوث اسپیکر و من وصل شدم و خداوکیلی چه آهنگایی بود برای رقص عالی بعد نمیدونم دیگه چی میخواستن یهو جاریمو اومدن بلند کنن برقصه برگشت گفت ما با این آهنگا نمیرقصیم فلانی تو آهنگات قشنگه وصل شو به اسپیکر بعد از اون ور هم همرو شیر کرد که آره آهنگای من خوب نیست حالا از اون موقع همه وسط بودنا این که گفت نظرشون عوض کرد خلاصه قطع کردم و هی چند بار گفتن دوباره تو وصل شو آهنگات خوبه وصل نشدم و گفتم شارژ گوشیم کمه دیگه درس عبرت شد برام برم جایی وصل بشم به اسپیکر کسی و آهنگ بزارم
کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین دلیل بر این نیست که حق با شماست ممنون از فهم و شعور شما 🤍
ناراحت شدم هر سری مارشه هی ما با این آهنگا نمیرقصیم از معین و لیلا فروهر و اینا دیگه رقصی تر هست اهن ...
ببین من خودم با آهنگهای منصور و اندی خیلی حال میکنم و دوسشون دارم ولی یه دوستی دارم فقط با آهنگهای خودش میتونه برقصه هر کدوممون که وصل باشیم به اسپیکر باید اسپیکرو قطع بکنیم خودش وصل بشه یه آهنگ بزاره برقصه بعد اینکه تموم شد دوباره ما وصل بشیم چه ایرادی داره برای چی ناراحت بشیم
وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
ناراحت شدم هر سری مارشه هی ما با این آهنگا نمیرقصیم از معین و لیلا فروهر و اینا دیگه رقصی تر هست اهن ...
برات مهم نباشه
ما خانوادگی هم سلیقه موسیقی یکسانی نداریم بس همگی قهر میکردیم
شب بخوایم بریم دور دور تقسیم بندی میکنیم از خونه تا یجایی یکی از دخترام تامسیر بعدی دختر دیگم دیگه مابقی مسیر برای منه
کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین دلیل بر این نیست که حق با شماست ممنون از فهم و شعور شما 🤍