2777
2789
عنوان

چجوری بچمون دوقلو بشه؟

256 بازدید | 21 پست

خود شوهرم دو قلو هست.اقوامشون هم دو قلودارن البته مادری.اما الان هیچکدوم از خواهر برادراش دوقلو دنیا نیاوردن

فک میکنین امکان دوقلو اوردن من چقدره؟

یا اصلا راهی هست ک بچم صددرصد دوقلو بشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با دارو کلومیفن دوقلو باردارم.تنبلی داشتم

البته صد در صد نیست احتمالش

بنده یک عدد واژینیسموس بودم ک بعد ۹ماه درمان شدم.بعد ۶ماه تنبلی تخمدان داشتم و منتظر نی نی بودم ک با دارو دوقلو باردار شدم   سختیهاااا کشیدم  الهی  نذار هیچ زنی حسرت بچه به دلش بمونه .❤

من شنیدم دوقلو زایی از طرف مادر اتفاق میفته البته مامان من دوقلو بود بچه هاش دوقلو نشدن

کاربن بذار😁

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
کلو میفن قرص هست؟

اره روز 3 تا 8 پریودی باید شبی یکی بخوری  تخمدان تحریک میشه دوتا 3 تا فولیکول بالع میده  اگه شانس بیاری دوتاشم باردار میشه     البته باید از دکترت بپرسی بعضیه ها بدنشون ن میسازه کیست میشن

بنظرم تمام كاربراي سايت ك زياد انلاين هستن تنهايي عميقي دارن
دوقلو پسر داری ؟یه جنس شدن فولیکولت چند بود سایزش

اره

نمیدونم فولیکولم چند بود چون سونو ندادم و آمپول هم نزدم.دکترم فقط قرص داد بخورم

شب ۳ پری شبی ۲تا ۵ شب خوردم

بنده یک عدد واژینیسموس بودم ک بعد ۹ماه درمان شدم.بعد ۶ماه تنبلی تخمدان داشتم و منتظر نی نی بودم ک با دارو دوقلو باردار شدم   سختیهاااا کشیدم  الهی  نذار هیچ زنی حسرت بچه به دلش بمونه .❤