2777
2789
عنوان

تو دوراهی گیر کردم 🤷‍♀️🤷‍♀️

231 بازدید | 31 پست

دوستان من رشتم حسابداریه میخوام تغییر رشته بدم برم علوم تربیتی چون علاقه زیادی به معلم شدن دارم میگم از طریق علوم تربیتی تو ازمونای استخدامی شرکت کنم ...اما رفتم سوال کردم میگن علوم تربیتی تا امسال و سال دیگه نیرو زیاد جذب میکنن و دیگه ظریفیتش تکمیل میشه ...من اگه برم علوم تربیتی سال ۱۴۰۲ لیسانس میگیرم و میتونم توی ازمون استخدامی شرکت کنم .میترسم تا اونموقع دیگه زیاد نیرو جذب نکنن ....حالا به نظرتون برم علوم تربیتی یا حسابداری خودمو ادامه بدم؟؟؟؟

شادمان ترین مردم بهترین چیز هارا در زندگی ندارند، بلکه انان بهترین برداشت را از زندگی دارند🍃💞

خدا خفت نکنه

مارو هم انداختی دوراهی🤣

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه به حسابداری علاقه داری ادامه بده چون باززار کارش خیلی خوبه من خودم حسابدارم عزیزم ولی علاقه میخواد

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
استخدامی شرط سنی هم داره اول سرچ کنین تا چندسالگی لیسانس میخوان بعد تصمیم بگیرید

من متولد ۷۷ ام شرایط سنیم خوبه

شادمان ترین مردم بهترین چیز هارا در زندگی ندارند، بلکه انان بهترین برداشت را از زندگی دارند🍃💞
منم مثل توام تو3راهی گیر کردم .پیش تجربی دارم .فوق دیپلم معماری .الان موندم کدومو ادامه برم .سا حقدق ...

والا من هی تجربی بدبختم کرد😔

سلام.حسابداری رو یاد گرفتی؟ همیشه آزمون هست خیالت راحت.معلم کم دارن خیلی

حسابداری ترم ۱ ام میگم این ترم برم علوم تربیتی اخه عاشق معلم ابتدایی شدن هستم ..از طرفی میگن تا دوسال دیگه نیرو زیاد جذب میکنن ..درصورتی که من ۴ سال دیگه لیسانس میگیرم