2777
2789
عنوان

تو دوراهی گیر کردم 🤷‍♀️🤷‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 31 پست

اگه علاقه به تدریس داری با رشته حسابداری هم نی تونی تو مدارس غیرانتفاعی تدریس کنی اگه  رفتی و تا سال ۱۴۰۲ بازم علاقه داشتی اون موقع رشته تو تغییر بده وقتتم‌تلف نشده من خودم با رشته کامپیوتر تدریس می کردم 

اللهم صل علی محمد و آل محمد دعا کنین به حق حقانیت صلوات یه  ماشین خوب بخریم دلم ماشین میخواد  دوست ندارم با دو تا بچه آویزون کسی باشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه علاقه به تدریس داری با رشته حسابداری هم نی تونی تو مدارس غیرانتفاعی تدریس کنی اگه  رفتی و ت ...

اخه عزیزم من دوست دارم معلم رسمی بشم ..نه معلم ازاد چون حقوقش خیلی کمه 

شادمان ترین مردم بهترین چیز هارا در زندگی ندارند، بلکه انان بهترین برداشت را از زندگی دارند🍃💞
حسابداری ترم ۱ ام میگم این ترم برم علوم تربیتی اخه عاشق معلم ابتدایی شدن هستم ..از طرفی میگن تا دوسا ...

حسابداری سخته ریاضی داره.میتونی؟ اما معلم همیشه استخدامش هست.بنظر من برو علوم تربیتی

آرام و اهل صحبت درباره دهه ۷۰ ک دلم بدجور براش تنگه
من نیز حسابدارم 

خوشبختم چوطوری همکار جونم   

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
بنظرت من چیکار کنم؟ حقوق بخونم یا نه 

چی بگم والا ...وضعیت تجربی خیلی خرابه ..جمعیت خیلی زیاده کتاباهم عوض شدن و باید نظام اموزشی جدیدو بخونی ...معماری هم که کار نداره ...حقوق خوبه اگه بتونی تو ازمون وکالت قبول بشی و علاقه داشته باشی 

شادمان ترین مردم بهترین چیز هارا در زندگی ندارند، بلکه انان بهترین برداشت را از زندگی دارند🍃💞
حسابداری سخته ریاضی داره.میتونی؟ اما معلم همیشه استخدامش هست.بنظر من برو علوم تربیتی

اره من علاقه به ریاضی دارم ...ولی خیلی بیشتر معلمی برام مهمه و استخدام شدن تو اموزش پرورش

قربونت من عاشق حسابداریم با وجود استرس هاش 

منم عاشق حسابداریم فقط 8 ساعت کار برای مالی خیلیه کاش میکردن6ساعت

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
اره من علاقه به ریاضی دارم ...ولی خیلی بیشتر معلمی برام مهمه و استخدام شدن تو اموزش پرورش

بنظر من استخدام برا معلمی با علوم تربیتی آسونتره تا حسابداری.دوستای من الان با علوم تربیتی و روانشناسی الان معلمن

آرام و اهل صحبت درباره دهه ۷۰ ک دلم بدجور براش تنگه