سلام توروخدا مسخره م نکنیدا ولی پول قرعه کشی ۲۰ میلیون دراومده الان موندم چیکارش کنم که سود داشته باشه برام؛به شوهرم نگفتم قرعه م دراومده میخام برای خودم پس انداز کنم بانک بزارم سود بگیرم کدوم بانک بزارم سود بیشتر داره سکه و طلا بگیرم یا شوهرم میگه سرکارم ماشین قسطی میدن اسمش کوییک ساده ست ۶۰میلیونه ۳۰میلیون الان میگیره ۳۰میلیون سال بعد موقع تحویل!میگه اگه پول داشتم بگیرم بنام تو میگرفتم ۱۰میلیون میتونه وام برداره منم همش میگم ۲۰میلیون رو هم بهش بدم تا ۳۰میلیون ردیف بشه بره ثبت نام کنه برای خریدش تا سال بعد موقع تحویل ۳۰میلیون ردیف میکنیم ولی میگه بخرم بنام خودت بعدش بفروشیمش و سود کنیم البته بگما ما خودمون یه پژو داریم که یکساله خریدیم حالا بنظرتون من چیکارکنم ؟یعنی اگه شما خودتون بودید چیکار میکردید؟ میدونم ۲۰میلیون تو این دوره و زمونه پولی نیست ولی بهرحال میشه باهاش یه کارایی کرد...یه چیز دیگه که شاید به درد بخوره اینه که ده میلیون تومان قرعه دیگه هم دارم ولی هنوز در نیومده....خدایی راهنمایی کنید نمیخام پوله بمونه رو دستم الکی خرجش کنم ممنونتونم❤️❤️❤️
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.