2777
2789
عنوان

به نظرتون جنسیت نی نیم چیه؟

269 بازدید | 41 پست

سلام خانمای باتجربه

الان دوازده هفته ودوروزمه.بتای6هفتگیم هم 10هزاربود.هنوزان تی نرفتم.

حالت تهوع خفیف وبی حوصلگی وخشکی پوست دارم.شکمم نسبتابزرگ شده.بچه دوممه.حدستون چیه؟

طرف صحبت من استارترهست.پس تحمل نظرمخالف نداری شلوارتوبکش روسرت وخف.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوقلو حدس من،بتات خیلی بالا بوده شکمت زود بزرگ شده

نه گلم.سونوی قلبش که رفتم یکی بودجنین

اینکه جنین سمت راست شکممه ربطی به جنسیت داره؟

من ۶ هفته خورده رفتم سمت راست شکمم بود دائمآ حالت تهوع دارم بعضی روزا هم میارم بالا ب خونه خودم ویار شدید دارم نمیتونم بمونم خونم غذام خیلی کم شده کم خواب هم شدم سرگیجه دارم و بی حالم همیشه

خدا یا همه ب آرزوهای قشنگشونبرسن منو همسرم هم ب ارزوهامون برسون
نه گلم.سونوی قلبش که رفتم یکی بودجنین

من دوقلو دارم.به علائم حاملگی هیچ اعتقادی ندارم بستگی به بدن آدم داره مثلا دوقلوهارو میگفتن حالت تهوع شدید ،ضعف،چی چی چییییی

اما من علائمی نداشتم فقط یکم حالت تهوع حتی بالاهم نمیاوردم.ماهی یکی دوبار اونم یکم زرداب

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
من ۶ هفته خورده رفتم سمت راست شکمم بود دائمآ حالت تهوع دارم بعضی روزا هم میارم بالا ب خونه خودم ویار ...

منم مثل شمام فقط بالانمیارم.با دمیترون حالم خوب میشه

حدست درسته؟؟؟

منک نمیدونم بگم حتما ولی حدسم اینو میگ من خودم پوستم خشک شد اوایل حالت تهوع داشتم شبا صورتم لاغر شد بچم پسر بود

داری میای قدمت رو چشامون قلب مامان و بابا😍😘میشه برای سلامتی قندعسلم صلوات بفرستید😊دوستون دارممممم....
من دوقلو دارم.به علائم حاملگی هیچ اعتقادی ندارم بستگی به بدن آدم داره مثلا دوقلوهارو میگفتن حالت تهو ...

دوقلوداشتن عشقه😍