2777
2789

ی مدت ک تومدرسه بودم از مدل حرف زدن دوستم تقلید میکردم بی انکه بخوام.بعدش تو دانشگاه از همکلاسیم الانم شده مدل حرف زدن جاریم.خیلی بدم میاد بچه ها انگار اصلا بلد نیستم ب سبک خودم حرف بزنم.حرکات صورت و رفتارم هرازگاهی ب یه نفر شباهت پیدا میکنه...شمام چنین تجربه ای داشتین?چکار کنم عادت خیلی بدیه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ناخودآگاه مثل خواهر شوهرم خرف میزنم اول هی نو دلم مسخره میکردم میگفت چرا میگه آر بعد خودم اینطور شدم

تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53

چون زیاد بهشون دقیق میشی و ناخودآگاه از حرف زدنشون خوشت میاد. و بدنت هم تقلید می کنه

اولا ک حساس نشو روی این قضیه 

دوما اونا رو توی ذهنت بولد نکن

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙
ناخودآگاه مثل خواهر شوهرم خرف میزنم اول هی نو دلم مسخره میکردم میگفت چرا میگه آر بعد خودم اینطور شدم

خخخخ باز همکلاسی و دوست مهم نیست.اما خیلی ضایعس از خواهر شوهر یا جاری تقلید بشه.گاها حس میکنم میفهمن دارم تقلید میکنم😇😇

اصلا دست خودم نیست میگم ک واقعا متنفرم ازین اخلاقم

چون زوم کردی روش، بیشتر انجامش میدی

انقدر ب خودت نگو چرا اینکارو می کنم و فلان

چون هر چی بیشتر روش متمرکز بشی بدتره

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙
وای منننننن شوهرم میگه چرا هردفعه شبیه یکی میشی😁😁😁میگم میخوام برات تنوع باشه 

استدلالت تو حلقم😂😂😂😂.همش با خودم میگم عایا مردمم مثل من از بقیه تقلید میکنن یا واقعا حرکاتشون متعلق ب خودشونه