2777
2789
عنوان

چن روز پیش رفتم مشاوره و اون....

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 63 پست
من نمی‌دونم اما همه آدما مثل هم نیستن همه مردا مثل هم نیستن مشاورتون رو هم عوض کنین به نظرم.

تو عمرم این اولی بود...

دیگه غلط کنم برم😒

دل ادمو خالی میکنن

#اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ب مشاورم گفتم که شوهرم با اینکه ادم تحصیلکرده و اجتماعی و عاقلی هستش اما گاهی فیلم.....میبینه &nb ...

من پسرم عذر میخوام درست نیست اصلا داخل تاپیکتون نظر بدم.

اما اگه بحث رابطه ج... باشه اصلا هیچ مردی نیاز به ازدواج نداره.

ازدواج یک امر مقدس و شروع ی زندگی مشترک.

موفق باشین...

اخه دفعه اولم بود کلا شمارشو از ۱۱۸ گرفته بودم

ببین این حرف کلا منطقی نیست

چرا طرف باید بیاد زیر چنین فشار اقتصادی قرار بگیره برای چرخوندن زندگی و خرج زن و بچه رو هم بندازه گردن خودش، صرفا برای این موضوع؟! با وجودیکه راه های راااااحت شرعی و غیرشرعیش خیلی زیاده

ضمنا اگر فقط این موضوع بود، پس همه مردا تو دوره بارداری خانمشون باید برن سراغ یکی دیگه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

مشاورتون مشاور نبوده. من دانشجو روانشاسی ام با استادا زیاد حرف میزنم استادا میگن این روش مشاوره کلا ...

عزیزم منم میخوام روانشناسی بخونم....

عاشقشم از بچگی...

یه جذبه ای دارم که جاری هامم میان مشکلشونو بمن میگن

نمیدونم چرا 

از کجا شرو کنم؟

۲۲ سالمه دیپلم گرافیک دارم

من پسرم عذر میخوام درست نیست اصلا داخل تاپیکتون نظر بدم. اما اگه بحث رابطه ج... باشه اصلا هیچ مردی ...

ممنون....

راستش خوب شد ک اومدین 

خودتون هم جنس خودتونو بهتر میشناسین...

زن بود خودشم اما خییییلی راحت این موضوع رو بیان کرد... اما بی ربطم نمیگف ها چون مردا ازادی زیاد دا ...

خب نمیشه گفت همه مردها میدونی من اطرافیانم چون ایران نبودن از نظر رابطه جنسی آزاد بودن بعدش تو سن ۴۰ سالگی ازدواج کرد پس نمیتونیم بگیم همه به خاطر رابطه جنسی 

مشاوری که بخواد اینطوری مشاوره بده نگاه همه رو عوض کنه زندگی هارو نابود کنه واقعا دیگه هیچی 

عزیزم منم میخوام روانشناسی بخونم.... عاشقشم از بچگی... یه جذبه ای دارم که جاری هامم میان مشکلشونو ...

دانشگاه پیام نور ظرفیت بهمن ثبت نام میکنه 

ی رشته انتخاب کنین ۱۲ واحد پاس کنین بعد میتونین تفییر رشته بدین.

برعکس اینکه تفکر عموم میگن پیام نور خوب نیست.

دانشگاه پیام نور اونم برای رشته روانشناسی عالیه چون منابع اصلی رو باید کامل بخونین.

اون رو یکی از استادا میگفت دوتا کتاب ما اندازه کل درسای یک ترم دانشگاه ازاد.

در کل راهش همین به نظرم الان فرصت هست برای ثبت نام پیام نور.

ممنون.... راستش خوب شد ک اومدین  خودتون هم جنس خودتونو بهتر میشناسین...

آره خب 

من از بچگی عاشق روانشاسی بودم همه کتابارو از راهنمایی خوندم الان خیلی از مباحث رو بلدم.

اولا همه رو راهنمایی میکردم اما دیدم خانوما گارد میگیرن برا همین بیخیال شدم.

در کل از یک مشاور خوب کمک بگیرین.

راجب اون موضع هم مشاور ی چیز الکی گفته فکرتون درگیر نکنین.

خب با کاردانش چجوری میشه رف انسانی؟

ببینین نظام جدید هنرستان سه ساله شده.

فرقی نداره دیگه 

حتی کاردانش کنکور تجربی شرکت کردن بچه ها امسال.

پیام نور شهرتون زنگ بزنین.

قانون پیام نور اینه که یک رشته رو ۱۲ واحد پاس کنین 

میتوین فقط یک بار تغییر رشته بدین.