2777
2789
عنوان

چن روز پیش رفتم مشاوره و اون....

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 63 پست
فرقی نداره  البته نظام قدیم نمیدونم ولی من نظام جدید هنرستان بودم تربیت بدنی الان هم روانشاس ...

ترخدا بیشتر توضیح بده..

من چون متاهل بودم سال قبل دیپلم گرفتن...نظام جدید حساب میشه؟

تو مدرسه بهم گفتند که اسفند بیا ثبت تام کن برا پیش دانشگاهیه انسانی...

الان  شما میگی برم دانشگاه ثبت نام کنم...چیکار کنم اخه😔😔😔😔

#اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترخدا بیشتر توضیح بده.. من چون متاهل بودم سال قبل دیپلم گرفتن...نظام جدید حساب میشه؟ تو مدرسه بهم ...

آره پارسال نظام جدید.

پیش دانشگاهی هم کلا نداریم.

نظر منو بخواین هرچی زود تر ی سر به پیام نور بزنین.

وا چ روانشناسی 🙄. اخه اگ فقط واسه روابط جنسیه مگ زن ودختر کمه واسه اینکارا توهین نشه منظورم ازاون دختروزنای بداست. چرا بخوان خودشون وپایبند یکی کنن تااخرعمر این حرف واقعا چرتا

نصیحت امشب:تا دلتون بخواد پولدار گرسنه دیدم تحصیل کرده بیشعور دیدم خوشگل بی شخصیت دیدمفقط آدم بودن و انسانیت داشتن مهمه رفیق!
وا چ روانشناسی 🙄. اخه اگ فقط واسه روابط جنسیه مگ زن ودختر کمه واسه اینکارا توهین نشه منظورم ازاون د ...

دقیقا 

ولی خب هیچی نگفتم به مشاور

دیگم دستمو داغ کردم برم پیشش

#اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋‍♀️
دقیقا  ولی خب هیچی نگفتم به مشاور دیگم دستمو داغ کردم برم پیشش

عزیزم همیشه قبل ازاینکه جایی بری خیلی تحقیق کن الان همه چی شده پارتی بازی همرو باپارتی میبرن سرکار

نصیحت امشب:تا دلتون بخواد پولدار گرسنه دیدم تحصیل کرده بیشعور دیدم خوشگل بی شخصیت دیدمفقط آدم بودن و انسانیت داشتن مهمه رفیق!