2777
2789
عنوان

کمک،تقویت آقایون با طب اسلامی.کمک

176 بازدید | 27 پست

سلام من الحمدالله وبه برکت دعای مادرسادات دوتا فرزند دارم پسر 5و2ساله ولی 8تا دیگه میخام هنوز همین اولم بگم زیاد پولدار ولاکچری نیستیم 9ساله داریم زندگی میکنیم هنوز مستاجریم ماشینمونم تاامسال پیکان بوده ولی الحمدالله  اعتقاد داریم به رزاق بودن خداوند،

حالا مشکل من خودم کم خونی دارم ولی مشکل ندارم ولی احساس میکنم همسرم ضعیفه قبل پسراولمونم دکتر خیلی رفتیم اون موقع یک دکتر گفت 5تومن باید بدین ولی50/50است که بشه یانه ماهم پول نداشتیم تااینکه خدا دلش سوخت بهمون بچه داد الحمدالله حالا دوستان راهکاری بلدین بگین من بدم بخوره دیشب بهش گفتم برو دکتر اورولوژی فکر کنم ناراحت شد روشو کرد اونطرف خوابید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلش دقیقا چیه

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

منم مشکل داره شوهرم اما دکتر برو نیس

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!
مشکلش دقیقا چیه

معذرت میخام خیلی قبل پسر اولم دکتر میگفت اسپرم تحرک نداره ولی تعداد شکلش خوبه الان خیلی نگران شدم اصلا فکر کنم اسپرم نداره من 8تادیگه میخام همه چیزم قبول کردم دختر بشه نذر  خدیجه  کردم اسمش پسر بشه قاسم میزارم آقا چکارکنیم تقویت بشه

یا خدا چ خبره؟

۲ تا بس نیست؟

خدا هم جدیدا یاد گرفته سین میکنه جواب نمیده😐/           The one who loves you, says it once and proves it ten times!                         کسی که دوستت داره ۱ بار بهت میگه 
یا خدا چ خبره؟ ۲ تا بس نیست؟

نه عزیزم بستگی به نگاهت داره من همه جا از کمبود جمعیت شیعه میگم برای تربیت محیط خانواده بچه رشد میکنه آقا باید سعی کنه دل خانوم نشکنه خانومم باید سعی کنه غرور مرد نشکنه،صرف داشتن امکانات عالی وفرزند کمتر مبنی برموفقیت وتربیت درست نیست

بنظرت خودت کشش  داری تا ۸ بچه بعدم فکر کردم تو رابطه مشکل دارید

نه عزیزم بستگی به نگاهت داره من همه جا از کمبود جمعیت شیعه میگم برای تربیت محیط خانواده بچه رشد میکن ...

حالا من یکی دارم میگم بسمه

من دوس دارم بچم‌تو رفاه بزرگ شه و حسرت چیزی ب دلش نمونه

بااین گرونی میگم شاید دومی بیاد برام سخت باشه

خدا هم جدیدا یاد گرفته سین میکنه جواب نمیده😐/           The one who loves you, says it once and proves it ten times!                         کسی که دوستت داره ۱ بار بهت میگه 
نه عزیزم بستگی به نگاهت داره من همه جا از کمبود جمعیت شیعه میگم برای تربیت محیط خانواده بچه رشد میکن ...

این دیدگاه شماست؟! 

ده تا بچه برای افزایش جمعیت شیعه و وجود امکانات هم صرفا لازم نیست؟ 

فقط آقا حواسش به خانوم باشه کافیه؟! 

اینجوری میخواید بده تا بچه به دنیا بیارید؟ 

رفاه واقعا مهم نیست!؟ 

خدایا میشه سال 2020 حذف کنی دوباره نصب کنی؟ این ویروس داره😓😓😓.