2777
2789
عنوان

کمک،تقویت آقایون با طب اسلامی.کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 27 پست
بجای اینکه ده تا بچه عقده ای وپر حسرت بدنیا بیاری زندگیتو جمع جور کن

اء عزیزم شما همه جاهستی وازآیندا خبر داری که بچه های من عقده ای وپرحسرت میشن وحتما منو میشناسی که عرضه ندارم زندگیم جمع کنم.من در درجه اول خودم تقویت میکنم بتونم 8تاشکم دیگه زایمان کنم میخام جهاد کنم الحمدالله خداهم کمک میکنه  بچه تاسختی نکشه قدر راحتی رو نمیفهمه بعدم خدا از من نخاسته تو 20سالگی حتما وظیفه دارم بهترین جهیزیه وماشین وخونه وبهترین مدرک دانشگاهی وپول بهش بدم خدا از من خواسته طوری تربیتش کنم اگر پسر بود ارزش نون حلالش بفهمه جوهر کار داشته باشه دخترم بود بدونه نون حلال شوهرش هرچند کم ارزشش از چشم چرانی وهوس بازی شوهرش بیشتر البته عقیده شماهم برای خودتون محترم دوست مجازی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اء عزیزم شما همه جاهستی وازآیندا خبر داری که بچه های من عقده ای وپرحسرت میشن وحتما منو میشناسی که عر ...

خو به تبلیغاتت ادامه بده😏 مردم که خر نیستن شما هم هی بزا 

خودشناسی DNA plus
نه عزیزم بستگی به نگاهت داره من همه جا از کمبود جمعیت شیعه میگم برای تربیت محیط خانواده بچه رشد میکن ...

شما اقدام کنید خدا بموقعش بهتون بچه میده . شما شوهرت مضعیف بوده و خدا رو شکر دو تا پسر داری. ماشالله شوهر من خیلیم قویه تعداد و مورفولوژی اسپرمش بالای 90 درصده ولی الان دختر سومم باردارم و خدا بهم پسر نداده بطوریکه میگن اگه اسپرم قوی باشه بچه پسره. اصلا عجله نکن ازادش بزار بوقتش و بصلاحت خدا بهت بچه میده اینقدرم جیگر شوهر بیچارت رو خون نکن.

این همه بچه واسه چیته لامصب مردم تو یکیش هم موندن

اولش عزیزم من همیشه سعی میکنم حفظ احترام شخص مقابلم بامنطق ودلیل بتونم قانع کنم 

اولش خودمون دوتا بودیم الان که بزرگ شدیم وقتی با همکلاسی های سومم خودم مقایسه میکنم خیلی حسرت میخورم دومش اول بگم من درسته به شهادت افتخار میکنم ودوست دارم لیاقت مادریاهمسرشهید شدن داشته باشم ولی بچه نمیارم برای سیاست چون دراون صورت میگفتم اصلا نمیخام بچه ای باشه که جنگ بشه شهید بشه 

دوما بچه نمیارم به خاطر این که درد بکشم گناهام بریزه  هرچند حقیقت داره واجر دارم چون دراون شورتم میگفتم من فقط بچه میارم برای اجر خودم تربیتش بماند بیخیال.مردم دیدگاهشون باید عوض کنند فکر میکندد باید بچه 5/6ساله تبلت داشته باشه اتاق خصوصی داشته باشه انواع کلاس خصوصی بره تا درآینده موفق باشه ولی مادر باید 7سال اول اولین مربی وپشتوانه کودک باشه بچه بایدازطریق تجربه وبازی یادبگیره نه شبکه پویا وتبلت وانواع کلاس رباتیک و...

نه عزیزم بستگی به نگاهت داره من همه جا از کمبود جمعیت شیعه میگم برای تربیت محیط خانواده بچه رشد میکن ...

بچه خوبه ولی باید بفکر اینده و شغل و موقعیت اجتماعیش هم باشی. ما خودمون با این همه تلاش به خواسته هامون نرسیدیم حالا میخوایم 10 تا بچه رو بیاریم به جامعه ای که براشون ارزش قایل نیست. بچه امکانات می خواد. چطور می خوای ببریشون سفر؟ هزینه مدرسه؟ تکنولوژی ؟ دانشگاه؟ خونه؟ و بقیه موارد از کجا میاری. اره خدا میرسونه ولی چطوری ؟ خیلی سخته. بچه شیعه زمانی خوبه که بتونه دینش رو حفظ کنه نه اینکه بخاطر مشکلات دچار اعتیاد و بیکاری و دین گریزی بشه عزیزم

۱۰ تا بچه تو پیکان جا نمیشه ننه.ون لازمی

عزیزم تو دعا کن لیاقت داشته باشم بیارم دعا کن مشکلمون حل بشه تااون موقع 2/3تااولی بزرگ شدن دیگه اتوبوس مترو هم هست الحمدالله.دعا کن 

بنظرت خودت کشش  داری تا ۸ بچه بعدم فکر کردم تو رابطه مشکل دارید

عزیزم من تغذیه ام درست میکنم بعدم آخرش که میخاد بمیرم حداقل به آرزوم میرسم 10تابچه دورم هستن فقط همیشه نگران تربیت شون هستم جامعه خراب شده از خدا وامام ها کمک میخام

بچه خوبه ولی باید بفکر اینده و شغل و موقعیت اجتماعیش هم باشی. ما خودمون با این همه تلاش به خواسته ها ...

خانومی زن وظیفه اش زایشه زندگی بخشیدن مادری بارزش ترین وخالصانه ترین کار جهانه حتی اگر قدر زحماتت ندونن پیش خدا که گم نمیشه من وظیفه خودم انجام میدم تلاش میکنم حرکت میکنم منکر اوضاع جامعه ومشکلات وناهنجاری های اجتماعی نمیشم ولی من وظیفه ام انجام میدم تمام سعیم میکنم بعدش فکر کنم توکل نقش اصلی رو ایفا میکنه باید از چه چیزی ترسید؟!وقتی خودش میگه من ازرگ گردن به شما نزدیک ترم پس بهتر از من مراقب بچه هام درسته شاید بگی شعاره ولی جهاد مادر امروزی فرزند آوری هست منم یکی مثل همه شما زایمانم درد داره مستاجرم وتو همین جامعه زندگی میکنم که استعمار فکری اش شروع شده جنگ نرم وشستشوی مغزی جوون ها شروع شده ولی امیددارم وتوکل میکنم فقط نگرانم همسرم نره دکتر 8تادیگه نیارم خدا خودش باید کمکم کنه چون تنهایی فقط برای خودش خوبه

یاعلی