2777
2789
عنوان

خنده ی نوزاد

2895 بازدید | 17 پست

سلام مامانا کسی بوده نوزادش ار دوهفتگی قبل شیرخوردن بلند بخنده وقتی میبینه مامانشو بچه ی من اینطوریه 

همه ی بچه ها اینطورین ؟

خدايا شكرت بابت اين همه نعمت و 👼🏻عشقي كه دادي 🙏مراقبمون باش 🤲🏻آمين

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از 2 هفتگی؟ منظورت نوزاد 14 روزست؟ 

آره نمیدونم من باور نمیکردم مامانم میگفتن جرا میخنده لوس میکنه خودشو تا الان که ۳ماهه همینطوریه منو میبینه میخام شیر بدم میخنده مبخواستم بدونم همه ی بچه ها اینطورین یا بچه ی من انقد شکموی ذوق میکنه😬

اخییییییی😍😍😍😍بچم دنیا نیومده ولی چقد شیرینه وقتی میخنده😘😘😘

عزیزم انشالله بسلامتی دنیا بیاد خیلی خیلی شیرینه❤️❤️❤️

احساس میکنم زوده!!!البته لبخند بزنه اونم بدون اینکه واکنشی باشه نسبت به چیزی از اول هست.اما اینکه بلند بخنده وقتی شمارو میبینه برام عجیبه.دختر من از از ۲ ماهگی کم کم خندید قبلش فقط تو خواب.عزیزم حتما نی نی خوش خنده ایی داری  

خدایا مرسی  
بچه منم می‌خندید حتی تو خواب هم بلند بلند میخندید.ولی فکر کنم درکی از خنده ندارن. البته طبق گفته محق ...

اره خندیدن که میخنده جالبیش اینه وقتی میخوام شیر بدم قبلش میخنده حتی اگه چشماش بسته باشه میخوام شبر بدم حتما باید بخنده🤪

احساس میکنم زوده!!!البته لبخند بزنه اونم بدون اینکه واکنشی باشه نسبت به چیزی از اول هست.اما اینکه بل ...

آره برای خودمم عجیبه 😑واسه همین فتم بپرسم طبیعیه همه ی بچه ها اینطورین 

بچه منم می‌خندید حتی تو خواب هم بلند بلند میخندید.ولی فکر کنم درکی از خنده ندارن. البته طبق گفته محق ...

منم خونده بودم که روانشناسا میگن اونا درکی از خنده ندارن و فقط انقباض عضللتشون باعث خنده میشه

ولی با دیدن پسرم ایمان اوردم اشتباهه

و واقعا میخندن

اگه نمیخندن پس چرا فقط به مامان میخندن

کسی غریبه میبینن نمیخندن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
آره نمیدونم من باور نمیکردم مامانم میگفتن جرا میخنده لوس میکنه خودشو تا الان که ۳ماهه همینطوریه منو ...

نه بچه 14 روزه هنوز اینطوری نیست که از رو اراده بخنده. 

وزن شروع 75   وزن الان 68     وزن هدف 64