2777
2789
عنوان

نمیدونم استامینوفن بخورم یا نه؟کمکککک

| مشاهده متن کامل بحث + 1040 بازدید | 63 پست
بیایید بچه ها صبحی تست دادم یه هاله کمرنگ افتاده یه روز بعد از موعدمه🤔یعنی باردارم؟؟

سلام عزیزم..مبارکه اگ اینطوره حتما بارداری یکی دیگ امتحان میکردی

خدایااااااشکرت بخاطر همه چیز
سلام عزیزم..مبارکه اگ اینطوره حتما بارداری یکی دیگ امتحان میکردی

سلام گلم مرسی.خدا از دهنت بشنوه .ولی نمیدونم چرا میترسم بارداری پوچ یا خارج رحمی ایچیزا باشه😶🙄.گفتم بذارم دیگه فردا یا شایدم پسفردا دوباره بی بی بزنم.

دلسوز زنی هستم که حتی زنانه ترین احکامش را هم مردان می نویسند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارک باشه عزیزم بسلامتی  ، من که فعلا بیخیال شدم و دارم میرم باشگاه تا ببینم خدا چی میخواد

قربونت عزیزم ممنونم.عه چرا آخه؟ما فردا اسباب کشی داریم🤦‍😶😶کاش الان خونه جدید بودم خستم از اسباب کشیییی🙃🤦‍

سلام گلم مرسی.خدا از دهنت بشنوه .ولی نمیدونم چرا میترسم بارداری پوچ یا خارج رحمی ایچیزا باشه😶🙄.گفت ...

عزیزم بخودت استرس نده ب این چیزام فک نکن توکل بخدا انشالله ک بارداری خوبی داشته باشی

خدایااااااشکرت بخاطر همه چیز
عزیزم بخودت استرس نده ب این چیزام فک نکن توکل بخدا انشالله ک بارداری خوبی داشته باشی

مرسی از محبتت.چشم توکل برخدا هرچی خودش صلاح بدونه🙏🏾همچنین شما😍🙏🏾

عزیزم دوباره بی بی چک زدی؟مثبت بود؟

سلام.وای نشد دیگه بزنم. امروز اسباب کشی داشتم داغون شدیم.خونه ای که اومدیم هم کلید اول بوده یخ کردیم توخونه☹چندین شبه هم بد خواب شدم ساعت۵صبح بیدارمیشم دیگه هم خوابم نمیبره مثل الان😔خیلی کلافه م از بیخوابی آرامش ندارم اصلا😭

سلام چه خبر تست زدی

سلام آره رفتم آز دادم باردارم .بتام ۵۸بوده بنظرتون کم نیست؟راسته بتا کم باشه جنسیت پسره؟شمام شنیدین چیزی

سلام آره رفتم آز دادم باردارم .بتام ۵۸بوده بنظرتون کم نیست؟راسته بتا کم باشه جنسیت پسره؟شمام شنیدین ...

خب خدا رو شکر ، بسلامتی ان شاءالله، نه من چیزی نشنیدم ان شاءالله هر چی هست سالم باشه حالا دعا کن برا همه چشم انتظارا

خب خدا رو شکر ، بسلامتی ان شاءالله، نه من چیزی نشنیدم ان شاءالله هر چی هست سالم باشه حالا دعا کن برا ...

ممنونم. انشالله خدا نظری به همه منتظرا کنه و دامنشون سبزکنه🙏🏾

خب خدا رو شکر ، بسلامتی ان شاءالله، نه من چیزی نشنیدم ان شاءالله هر چی هست سالم باشه حالا دعا کن برا ...

ولی تو تاپیکی خوندم بتای کم ممکنه خارج رحمی باشه نگران شدم .استرس دارم تا یکشنبه اینا میتونم برم دکتر

وا حالانه به باره نه به داره یه استامینوفن خوردن انقدناله داره مگه میخوای قرص برنج بخوری استامینوفن چیه مگه

پنجمین کاربریمه دیگه خداوکیلی صدتومن میدم نترکونینننن😡