سه ساله عروسي كردم از روز عقد سر مهريه خانواده شوهرم دعواي بدي كردن و شوهرمو از خونه و كاربيرون كردن قهر بوديم تا ٤ماه مونده به عروسي سر مريضي پدرشوهرم آشتي كرديم تا دو ماه بعد عروسي هم خوب بوديم تا يه روز شوهرم،دوباره دعوا شد باخانوادش اوند خونه گفت ديگه حق نداري بري خونمون اصلا هن نگفت سر چي دعواش شده گفت مهم نيس تو اين ٦ماه من حسابي هم بهشون احترام گذاشتم سعي كردم گذشته را فراموش كنم دوماه بعد برادرشوهرم عقد كرد به ما نگفتن تا عروسيش كه ما را با كارت دعوت كردن ما هم رفتيم اما اصلا به من محل ندادن من از رفتنم پشيمون شدم چون حسابي به اين عروس جديد احترام ميذاشتن خيلي ناراحت شدم از رفتار متفاوتي كه با منو خانوادم داشتن يه هفته بعد عروسي هم همشون منو گذاشتن تو بلك ليست
مشخصه دنبال بهونه ان تاباهات بد باشن اهمیت نده یه روزی پشیمون میشن
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟ +شاش😅😅😐😐 من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن.. ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چ ادمهاي بيماري!!! بهتر نيس خودتون رو درگير نكنيد اگه اونا شمارو دوس ندارن ك بنظر ميرسه ادم محترمي هستيد چون با وجود اين رفتاراشون الان هم بهشون توهين نميكنيد !! مشكل اوناس!!
در صورتيكه من اصلا نميدونم چرا باهم دوباره دعواشون شده هر موقع از همسرم پرسيدم اصلا بهم نگفت گفت مهم نيس تو ديگه نرو و بيا با اين حال باز بغد دعوا زنگ زدم اما مادرشوهرم به شوهرم فحش داد منم ديگه زنگ نزدم