2777
2789
عنوان

از عجیب ترین رفتارهای آدم های خسیس در اطرافتون بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 14632 بازدید | 186 پست

بی زحمت یه دماغ عملی منو لایک کنه 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
یکی از زن برادرم از نظرش کادو بیشتر از سی تومن پول تو جیب ریختنه مثلا عروسی که میرن با اینکه ۴ نفرن ...

وای چطور روش میشه😲آخه ۳۰ تومن پول نوشابشم نمیشه حداقل آدم جشن میره پول غذاشو باید بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادر شوهرم خ خسیسه نمونش همین امروز توی روستاشون خونه ویلایی درست کردن مامانم و بابام من و شوهرم ام ...

منم واسه مهمون هندی میزارم فقط به خاطر اینکه دونش قشنگ تره😐

به هر چی میپرستید بیخیال اسم کاربری من بشید هنوز که هنوزه خودمم نمیدونم برای چی این اسمو گذاشتم نه خودم سیگار میکشم نه سیگار دوست دارم نه شوهرم سیگار میکشه😫😫😫😫😫ممنون میشم لایک نکنید❤

یکی از اقوام هستن که هر وقت میریم خونشون تا هر وقت از شب هم که بشینیم میگن اگه تعارف کنم واسه شام که میگین نمیمونیم 😊

خوب عزیز دل شما حرف رو میزاری تو دهن ما ،چی میتونیم بگیم جز همین که نمیمونیم

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
این دیگه بی ابروییه از خساست کارشون گذشته

دقییییییقا 

نمیدونم چی بگم فقط اینکه من و مادرم و زنش از ترس لال شده بودیم 

فقط من گفتم ببخشید من عادت دارم دوتا دستمال بردارم 

زبونم قفل شده بود 

حالا همین آدم خونش از زیر و بم نو و مارکه 

زنش به خاطر ۲۰۰ تا تک تومنی جنس مغازه رو پس میده اگر بفهمه مغازه بغلی ارزونتر میده!

طراحی تابلوهای نقاشی اتاق کودک 
از نظر من کسایی که لامپ آشپزخونه رو خاموش میکنن خسیسن مخصوصا وقتی مهمونم نشسته😕😐

من خاموش میکنم ولی خسیس نیستم 

تو خوابگاه هم بودم بهم میگفتن بابا برقی بس که شبا آخر وقت میرفتم لامپ رختشور خونه و آشپز خونه و حموما رو خاموش میکردم

ی شب خونه ی مادرشوهرم بودیم مثلا الویه درست کرده بود نگم براتون 

اصلا هیچ شباهتی به الویه نداشت نخود و مرغ پخته بود چرخ کرده بود بعد میگفت مایونز نداشتیم ماست ریختم 😫😫😫

ینی ی لقمه هم نخوردم چیه خب تو که دلت نمیاد غذا درست کنی مهمون دعوت نکن 

استدلالشم این بود ک من قندو چربی دارم واسم خوب نیست سیب زمینی و مایونز 

حالا نمیدونم چهاسراری بود الویه درست کنه 😶😶😶

اااخ یادم انداختی اسی 

مادرشوهرم. اعتقادی ب دور ریختن غذا نداره یعنی میشه ۴ ۵ بار ی غذا گرم کنن بخورن یعنی غدای ک درحد فاسد شدنم باشه میزاره فیریزر .

تموم لباس هاشون در حد لباس فقیرانه نگه میدارن مثلا سر استین جر خورده میدوزه میپوشن تا چندین بار این عمل تکرار میشه تا برسه ب تیکه تبکه کردن برا میزای اشپزخونه اونم مهم نیست چ جنسی باشه چ پلاستیک چ نخی استفاده میکنه اونم یک دونه برا همممممه جای خونه ب مدت طچلان

ی اسفنج شستشو داره از سال ۹۳ ک من عروسش شدم هس هنوز دیگه بو گوه میده 

ی دستش ب چراغه ک هی خاموش کنه اونم تو مهمونی های بزرگ 

من خاموش میکنم ولی خسیس نیستم  تو خوابگاه هم بودم بهم میگفتن بابا برقی بس که شبا آخر وقت میرفت ...

آخر وقت آره اخه سرشب نشستی طرف زرت لامپ آشزخونه رو خاموش میکنه😐 خونه هم کوچیک وااااای حرصم میگیره