مامان2پسرک مدیر عضویت: 1398/07/01 تعداد پست: 709 عنوان همکارای محترم پزشک یک لحظه تشریف بیارین | مشاهده متن کامل بحث + 906 بازدید | 72 پست لطفا براداین هیستوری چه اقدامی بهتره بیماز زن 65 ساله منوپوز .هاپیر پلازی نان آتیپی دوروزه اسپاتینگ داره + یک طبق ویلیامز هیسترکتومی اما بیمار اصلاااا حاضر به جراحی نیست چکارش کنیم؟ 🌷انتهای مسیر خوشبختی است با ارامش و شاد حرکت کنید🌷 1398/11/04 | 20:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سیاهبسر عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 513 حتماااا ولی اگر خدایی نکرده مشکل پیش بیاد خودتون میدونید ن پ این چیزا رو سخت قبول میکنه .چنین تجربه ... برا همین چیزا زنان نزدم!مریضاتون خیلی دردسر دارن بخدا😕😕😕😕😕
سیاهبسر عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 513 بله زنان هستم مریض خاله ام هست 😦 یه کورت ظریف بکش...من اگه مادرم بود به زور میبردمش، یه میدازولام لایت بش میزدم که اذیت نشه
بسپار عضویت: 1398/05/20 تعداد پست: 520 بله زنان هستم مریض خاله ام هست 😦 سلام خانمیببخشید سوالم ربطی به این تاپیکتون ندارهتو تاپیک قبلیتون پرسیدم ولی جواب ندادیدممکنه مارک پنیر گوسفندی که به پسرتون میدید رو بگین،ممنونم
مامان2پسرک مدیر استارتر عضویت: 1398/07/01 تعداد پست: 709 سلام خانمی ببخشید سوالم ربطی به این تاپیکتون نداره تو تاپیک قبلیتون پرسیدم ولی جواب ندادید ممکنه ... سلام بله عزیزم پنیر گوسفندی شیور تبریزالبته از خیلی خیلی کم و آهسته تست کنید من چندین مارک تست کردم این مارک خداروشکر خوب بود 🌷انتهای مسیر خوشبختی است با ارامش و شاد حرکت کنید🌷
مامان2پسرک مدیر استارتر عضویت: 1398/07/01 تعداد پست: 709 یه کورت ظریف بکش...من اگه مادرم بود به زور میبردمش، یه میدازولام لایت بش میزدم که اذیت نشه وای که نمیدونیدبرای همین پای پل خونم جوش کرد تا اجازه داد البته کولپو دیروز انجام دادم یکم به سرویکس مشکوکم دعا کنید شکم درست نباشه 🌷انتهای مسیر خوشبختی است با ارامش و شاد حرکت کنید🌷
بسپار عضویت: 1398/05/20 تعداد پست: 520 سلام بله عزیزم پنیر گوسفندی شیور تبریز البته از خیلی خیلی کم و آهسته تست کنید من چندین مارک ... ممنون عزیزمخداروشکر که به پسرتون ساخت،نوش جونشنمیدونم چرا هرچی سرچ میکنم پیداش نمیکنم،آخه بعضی پنیرهای گوسفندی قاطی دارن برای همین بچه ها حساسیت میدنشما از فروشگاه خاصی گرفتید؟
مامان2پسرک مدیر استارتر عضویت: 1398/07/01 تعداد پست: 709 برا همین چیزا زنان نزدم!مریضاتون خیلی دردسر دارن بخدا😕😕😕😕😕 گاهی هیستریک بازی در میارن نمیونی چکارشون کنی واقعا گاهی فکر میکنم برای چی باید انقدر خودمون درگیر دیگران کنیم به هیچیش نمیرزه 🌷انتهای مسیر خوشبختی است با ارامش و شاد حرکت کنید🌷
لاریسا_65 عضویت: 1392/06/17 تعداد پست: 2042 وای که نمیدونیدبرای همین پای پل خونم جوش کرد تا اجازه داد البته کولپو دیروز انجا ... رزیدنت زنانهستین یا تموم شده؟اخه متوحه نشدم اینجا مگه از خودتون صاحب نظرتر هم هس؟
ام،البنین عضویت: 1397/08/23 تعداد پست: 10895 خانم دكتر الان من بچه ام پنج ماه و نيمشه و سزارين شدم چرا تا الان غش درد پاهام خوب نشده ديگه تو پريودي عاديه اما وقتي مريض نيستيم علتش چيه؟
مامان2پسرک مدیر استارتر عضویت: 1398/07/01 تعداد پست: 709 ممنون عزیزم خداروشکر که به پسرتون ساخت،نوش جونش نمیدونم چرا هرچی سرچ میکنم پیداش نمیکنم،آخه بعضی پ ... باید از پرستار پسرم بپرسم از کجا میگیره ایشون براش خرید میکنه 🌷انتهای مسیر خوشبختی است با ارامش و شاد حرکت کنید🌷
مامان2پسرک مدیر استارتر عضویت: 1398/07/01 تعداد پست: 709 خانم دكتر الان من بچه ام پنج ماه و نيمشه و سزارين شدم چرا تا الان غش درد پاهام خوب نشده ديگه تو پريو ... منظورتون اینه در پا ها احساس ضعف دارین ؟ بی هوشی کامل بودین یا اپی درال شدین یا اسپاینال ؟ 🌷انتهای مسیر خوشبختی است با ارامش و شاد حرکت کنید🌷
مامان2پسرک مدیر استارتر عضویت: 1398/07/01 تعداد پست: 709 رزیدنت زنانهستین یا تموم شده؟اخه متوحه نشدم اینجا مگه از خودتون صاحب نظرتر هم هس؟ گاهی بله از افراد صاحب نظر تر هم میبینیم که هستن 🌷انتهای مسیر خوشبختی است با ارامش و شاد حرکت کنید🌷
بسپار عضویت: 1398/05/20 تعداد پست: 520 باید از پرستار پسرم بپرسم از کجا میگیره ایشون براش خرید میکنه ممنونم عزیزم
مامان2پسرک مدیر استارتر عضویت: 1398/07/01 تعداد پست: 709 ممنونم عزیزم حتما بهتون اطلاع میدم 🌷انتهای مسیر خوشبختی است با ارامش و شاد حرکت کنید🌷
بسپار عضویت: 1398/05/20 تعداد پست: 520 ببخشید عزیزم، این پنیر،پروانه بهداشتی داره؟سال 91 جز محصولات غیرمجاز معرفی شدهچون به نی نی میدید گفتم بهتون بگم حواستون باشه https://forms.mui.ac.ir/fdo-unallowable?page=28