2777
2789
عنوان

شما بگید من چیکار کنممم

154 بازدید | 20 پست

شاید ب نظرتون دغدغه الانم خیلی چرت و مسخره باشه ولی بدونید ک منم مشکلات دارم ولی در حال حاضر این موضوع هم اذیتم میکنه...

چند روز دیگه تولد دوستمه

برای جبران زحمتایی ک تا الان برام کشیده و برای خوشحال کردنش کلی برای تولدش تدارک دیدم ک سورپرایزش کنم

ولی چند روزه با دوست پسرش مشکل پیدا کرده و پسره گذاشته رفته دوستمم خیلی ناراحتو بی حوصلس

این وسط من موندم

دوستم باهام درستو حسابی حرف نمیزنه جواب تماسامم نمیده از ی طرف براش ناراحتم از طرف دیگه باید هرچه زودتر کیک سفارش بدم وگرنه دیر میشه ولی وقتی دوستم باهام حرف نمیزنه من چجوری باهاش هماهنگ کنم چ روزی براش جشن بگیرم؟؟؟

از ی طرف دیگه میترسم ک با این شرایط اصلا کارم ب چشمش نیاد و خوشحال نشه

بخدا دلم میسوزه اینهمه زحمت کشیدم همش خراب بشه

میشه راهنمایمم کنید؟

جشن اونجوری نمیخواد با مامانش هماهنگ کن 

ی کیک بگیر ببر خونشون سوپرایز شه

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جشن اونجوری نمیخواد با مامانش هماهنگ کن  ی کیک بگیر ببر خونشون سوپرایز شه

ن جشن مفصل ک نیس

کادو و کیک و اینا گرفتم ک برم خونشون

با مامانش نمیتونم هماهنگ کنم چون متوجه میشه

کیکو این بساطا نگیر، یه هدیه خوب بجاش بگیر

هدیه گرفتم براش

آخه کسیو نداره ک برای تولدش کیک بگیره پارسالم کیک تولد نداشت درصورتی ک هرسال برای من کیک میگیره

خب حالا که پسر جدا شده خواستن این دیگه تاریخ گذشته شده  ی پیشنهاد بهش بده اگه برق و تو چشماش د ...

دلم میخواد پسره رو تیکه تیکه کنم😒😒خیر سرم کلی با پسره حرف زدم ک بفهمم دردش چیه و کمکشون کنم تا برگرده و دوستم خوشحال شه ولی اصلا هیچیییی نمیگه

آخه میگی روحیه ش اوکی نیست برا اون گفتم یهو تو ذوق شمام نخوره 

والا من حتی شمع و بادکنکم خریدم

از ی طرف میگم خب شاید با این کارم یکم روحیش عوض شه از ی طرفم میگم شاید اصلا آدمم حسابم نکنه و تو ذوقم بخوره

من همیشه با این دوستم همین مشکلو دارم

بین انجام کاری براش میمونم اگه انجام ندم ی برداشت دیگه میکنه اگه انجامم بدم گند میزنه ب حالم

چرا همش معما میسازی؟ فکرمو درگیر میکنی 😔 اول به دلایلی رو توضیح بده  بعد نبود امکانتو  ...

اصلا من اشتباه کردم هی با شما حرف زدم😐

اصلا با پسر جماعت نمیشه حرف زد چرا اینجوری هستید آخه؟😂

تیکه میپرونی؟!😂😐