2777
2789

با اجازه اسی

خانوما جوابمو بدید 

من ۱۸ هفته باردارم

لبم ی تبخال زد ک زخمش خشک شده بود تازه موقع غذا خوردن ی تکه زخمش رفت تو دهنم قورت دادم

بنظرتون مشکلی نداره

داری میای قدمت رو چشامون قلب مامان و بابا😍😘میشه برای سلامتی قندعسلم صلوات بفرستید😊دوستون دارممممم....
با اجازه اسی خانوما جوابمو بدید  من ۱۸ هفته باردارم لبم ی تبخال زد ک زخمش خشک شده بود تازه م ...

نه عزیزم مشکلی نی ...بخوای نخوای ویروسش روداری 

اسی جون من سر در نمیارم از آزمایشت 💝خیر باشه ✋

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم مشکلی نی ...بخوای نخوای ویروسش روداری 

ن میگم برا بچم خطر نداره یوقت الان ک قورتش دادم زخم خشک شدش رو بچم نگیره یا چیزی

داری میای قدمت رو چشامون قلب مامان و بابا😍😘میشه برای سلامتی قندعسلم صلوات بفرستید😊دوستون دارممممم....
ن میگم برا بچم خطر نداره یوقت الان ک قورتش دادم زخم خشک شدش رو بچم نگیره یا چیزی

نه عزیزم اون توی ساک بارداری جاش امنه ...از این فکرا نکن 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

نه عزیزم اون توی ساک بارداری جاش امنه ...از این فکرا نکن 

فداتشممممم مرسی از راهنماییت

سلام ببخشید یک سوال داشتم یک جراحی با مدت زمان کوتاه دارم حدودا 20 دقیقه دکتر بهم گفته باید بیهوشت کنم تا دردی رو احساس نکنی ولی خیلی از بیهوشی می ترسم خواهشا دراین زمینه کمکم کنید در مورد بیهوشی هر اطلاعاتی دارین بهم بدین خیلی استرس دارم قراره با گاز بیهوشم کنند تو رو خدا بهم بگید به چه صورته

سلام ببخشید یک سوال داشتم یک جراحی با مدت زمان کوتاه دارم حدودا 20 دقیقه دکتر بهم گفته باید بیهوشت ک ...

برای بیست دقیقه که میشه جراحی سرپایی ...بیهوشی که بهت میدن با امپول هست و انقدر راحت میخوابی هیییییچ نمیفهمی نترس عزیزم

برای بیست دقیقه که میشه جراحی سرپایی ...بیهوشی که بهت میدن با امپول هست و انقدر راحت میخوابی هیییییچ ...

گفتن با گازه تو مطب دکتر باید انجام بشه منشی این رو بهم گفته/ گفته خودم بیهوشت می کنم/ ولی یه خورده استرس دارم

گفتن با گازه تو مطب دکتر باید انجام بشه منشی این رو بهم گفته/ گفته خودم بیهوشت می کنم/ ولی یه خورده ...

نه اصلا مجاز نیستن ...برای بیهوشی ...توی مطب ؟؟؟

اصلا و ابدا قبول نکن برو جای دیگه