2777
2789
عنوان

زایمان کرده ها، باردارهای محترم

288 بازدید | 50 پست

از وقتی یه مقدار سیسمونی خریدیم هر روز میرم تو اتاقش لباساش نگاه می کنم دلم بی قرار میشه

میگم کی میاد بهش بپوشونم بغلش کنم

من اصلا اینجوری و انقدر احساساتی نبودم😭

می ترسم این روزای باقی مونده سخت بگذره برام

تازه هفته ۲۳ هستم😕😕

شما اینجوری بودید؟ خوب میشم یعنی😑

خوابم کم شده همش به لباسایی که می خوام برای بیمارستانش ببرم فکر می کنم 🤔

نه من اینجوری نبودم اصلا

گاهی یادم میرفت باردارم🤣

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خخخخ.منم يهو پاميشم يا خيلي خم و راست ميشم يهو يادم مياد عه بايد حواسم به خودم باشه

من کلا تو بارداریم ناز و ادای الکی نداشتم مثل قبل بودم

انقدر تند راه میرفتم 

همش برام سوال بود که چرا خانومای باردار انقدر اهسته راه میرن و معمولا دستشون رو شکمشونه🤣

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
منم اینجوری بودم، الان اینجوری شدم میگم کاش دیرتر شروع به خرید می کردم😕

جنبه نداشتی خواهر🤣مبارک نینی باشه🤩

من کلا تو بارداریم ناز و ادای الکی نداشتم مثل قبل بودم انقدر تند راه میرفتم  همش برام سوال بو ...

منم خودم کارامو می کنم و خونه مامانم هم مثلا میرم ظرف میشورم هی میگن تو با این وضعیتت اخه چرااااا، میگم تا وقتی میبینم می تونم کار کنم و مشکلی ندارم چرا بشینم الکی، کپک می رنه ادم از استراحت زیادی🤣

واقعا؟ چون قبلا به این چیزاش فکر نمی کردم الان حس غیر طبیعی بودن دارم😐

اصلا غير طبيعي نيست.ولي به نظرم يه چند وقت نخر مثلا بقيشو بزار ماه ٨بخر.اونموقع آتليه هم برو با شوهرت يه عكس يادگاري داشته باشي ازاين دوران

مبارکت باشه گلم خوش به حالت 

قدر این روزا رو بدون و لذت ببر 

نی نی که بیاد فرصتی برای خیال کردن نمیزاره 🥰

لطفا با فالو کردن پیج اینستام منو حمایت کنید 🙏 adam.kocholoha