2777
2789
عنوان

برای اولین بار پسرم از گوش درد بیدار شده

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اینطوری شده؟

مثل سرما خوردگيه با اين تفاوت كه الزاما آبريزش بيني و ... وجود نداره، ولي چرك اگر پشت پرده جمع شده باشه خطرناكه. به نظرم روغن سر خود نريزي بهتره. يه موقعها آب هم كه بره داخل گوش همين مشكل رو ايجاد ميكنه.

سه سال گوش پسرم گرفتگی داشت و درد میگرفت هر بار کلی دکتر میرفتیم و ازمایش و نوار گوش 

اخرش میگفتن پرده گوشش ملتهب شده و انتی بیوتیک میدادن و هی تکرار 

تا اینکه پارسال دو قطره سرکه سیب ریختم تو گوشش شد اب روی اتیش 

از اون روز تا یه ماه پیش که بشه یکسال کاملا خوب بود 

باز یه ماه پیش سرما خورد اول سرما خوردگی گفت گوشم میخواد درد بگیره باز دو قطره سرکه سیب ریختم 

تا الان خدا رو شکر خوبه با وجود سرما خوردگیهای پی در پی

خدایا کمک مان کن تا از ما به دیگران، تنها خیر و نیکی برسد.ٱمین یا رب العالمین.
سلام خانما کسی در مورد علایم بارداری اطلاعاتی نداره  تورو خدا ازاسترس مردم

عزیزم علایم بارداری هر شخص با شخص دیگه خیلی فرق میکنه ،من اون ماهی که باردار شدم دمای بدنم رفته بود بالا و هاله دور سینم تیره شده بود

سه سال گوش پسرم گرفتگی داشت و درد میگرفت هر بار کلی دکتر میرفتیم و ازمایش و نوار گوش  اخرش میگ ...

میترسم بریزم😣

بعضی از مردها آنقدر مرد هستند که یک زن میتواند با خیال راحت زن باشه💃💃💃
میترسم بریزم😣

منم چند بار شنیده بودم تو نت هم خونده بودم ولی میترسیدم

دیگه اون شب نصف شب بچه امانش بریده بود از درد زار میزد دل زدم به دریا چون نصف شب متخصص پیدا نمیکردم گفتم اینو میریزم فردا میبرمش متخصص 

که خدا رو شکر خوب شد 

غیر از دردش گوشش کامل کیپ میشد نمیشنید باید به صورت ادم نگاه میکرد تا بفهمه چی میگیم 

خیلی غصه شو میخوردم 

خدا رو شکر اون دو قطره هم مشکل دردشو رفع کرد هم گرفتگیشو

خدایا کمک مان کن تا از ما به دیگران، تنها خیر و نیکی برسد.ٱمین یا رب العالمین.