2777
2789
عنوان

ادویه جنوب

238 بازدید | 11 پست

بچه ها من تو تایپ خیلی وقتها از ادویه های جنوب تعریف کردم که عالیه خیلی از بچه ها پیشنهاد دادن ادویه های جنوب رو  بفروش به نظرتون  ایده ی خوبیه ؟؟؟؟یعنی من از شهرمون ادویه رو بخرم  و هر کی خواست براش ارسال کنم می دونم یکبار استفاده کنید عاشقش میشید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

صد در صد. اما اگه بخوای اینترنی فروش داشته باشی باید حسابی تبلیغ کنی

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

منم خیلی تعریف ادویه آبادان رو شنیدم ولی یبار از عطاری که خودش آبادانی بود و خودشون ادویه رو ترکیب میکردن خریدم اصلا خوشم نیومد.

انگار ادویه کاری ب ذائقه مون بیشتر میخورد

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊
معرکه اس ادویه ها

بله میدونم خودم جنوبیم 😃

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !