2777
2789
عنوان

طرز تهیه مادر شوهر نی نی سایتی به روایت تصویر

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 57 پست

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودش کنارم میشینه زنش برام میز میچینه 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

خودش کمرش بریده اس تا عروس میز بچینه

میخوام با خوردن سیاه دونه بترکونم 🤬هر روز صبح بلند میشم قبل ناشتا سیاه دونه ی تلخ رو میجوم🥴 یا با اب جوش میخورم🤒، اینقدر میخورم که این ماه دو دستی جنین رو به آغوش بکشم🤗این ماه باردار میشم بگو یا علی✌برمحمد مصطفی خاتم انبیا بفرست صلوات، اللهم صلی علی محمد وال محمد،وعجل فرجهم

سرایندش چه زن ستیزه بیشعور و عوضی بوده ها

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

حالا باز خوبه نگفته دخترمم اونورم بشینه تا میتونه به عروس ... 😂😂😂

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

ای خاک بر سر سراینده این شعر و بیشتر از اون خاک بر سر نشر دهنده کتاب

که چی؟

بچه های دخترمون روز به روز عقده ای تر بشن و تمایلشون به پسر بودن بیشتر بشه چون میدونن جامعه مرد سالاره و مردا وضع بهتری دارن؟

یه سر به چهار تا دبیرستان دخترونه بزنید دقیقا مصداق حرفمو میبینید...

پسرا هر روز بی تربیت تر و یاقی تر بشن و نهایتا همونایی بشن که همسراشونو اذیت میکنن...

واقعا متاسفم

بیشتر از همه برای خودم

که تو کشورم وضع سطحی ترین چیزا انقدر افتضاحه چه برسه به چیرای جدی تر

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...

اول و اخر شوهر برامون میمونه نه هیچکسه دیگه مخصوصا بچه ها ، ک نباید انتظار داشت چون اوناهم ازدواج کنن باید اولویتشون زنشون و شوهرشون باشه ن خانواده،

هر کسی اینو قبول نداره خیلی بدبخته

میخوام با خوردن سیاه دونه بترکونم 🤬هر روز صبح بلند میشم قبل ناشتا سیاه دونه ی تلخ رو میجوم🥴 یا با اب جوش میخورم🤒، اینقدر میخورم که این ماه دو دستی جنین رو به آغوش بکشم🤗این ماه باردار میشم بگو یا علی✌برمحمد مصطفی خاتم انبیا بفرست صلوات، اللهم صلی علی محمد وال محمد،وعجل فرجهم
شاید باورتون نشه شاعرش مصطفی رحماندوست شاعر صد دانه یاقوته

جدی؟این طفلک هم مخش عیب کرده

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند