2777
2789
عنوان

طرز تهیه مادر شوهر نی نی سایتی به روایت تصویر

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 57 پست

مادر شوهر هم یه مادره....

گناه نکرده که پسر زاییده.....

بعضی عروسا یه جوری حرف میزنن انگار بعد از ازدواج پسری که سالها زحمتشو کشیده رو باید انکارش کنه.....

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای خاک بر سر سراینده این شعر و بیشتر از اون خاک بر سر نشر دهنده کتاب که چی؟ بچه های دخترمون روز به ...

دقیقا تا وقتی که به پسرهامون اموزش درست ندیم تا وقتی یادشون بدیم سلطه گر و ارباب وار رفتار کنن 

دخترهامون ارامش نمیبینن

وای بچه ها تو رو خدا بهم بگید چ کنم اینقدر حرص میخورم ک شوهرم پیش مادرشوهرم میشینن یواش حرف میزنن می ...

اگ فهمیدی ب منم بگو من تو اشپز خونه همچی تند تند کارام میکنم میرم میشینم کنارشون ببینم چی میگن ولی وقتی نیستم پِس پِس میکنن باهم 

مردم این شهر به مرگ غریبی مرده بودند
عزیزم💔 وظیفه شوهرته که کمکت کنه ولی خوب وقتی پسرها با این شعرها بزرگ میشن یاد نمیگیرن

ی سفره جمع میکنه مامانش اینقدر قربون صدقش میره انگار اپلو هوا کرده هخخخ حالا بابای من غذا هم میپخت خونم جارو میکرد ظرفم میشست اصن اینارو درک نمیکنم ک کار نمیکنن

مردم این شهر به مرگ غریبی مرده بودند