2777
2789
عنوان

طرز تهیه مادر شوهر نی نی سایتی به روایت تصویر

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای خاک بر سر سراینده این شعر و بیشتر از اون خاک بر سر نشر دهنده کتاب که چی؟ بچه های دخترمون روز به ...

آقا مصطفی رحماندوستو دوست دارم خدایی

ولی این چه وضع شعر گفتنه

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...
شاید باورتون نشه شاعرش مصطفی رحماندوست شاعر صد دانه یاقوته

واقعا؟؟؟؟😲

خاک بر سرش.گند زد به همه نوستالژی های بچگیام با این افکار پوسیدش

برای شادی روح پدر شوهرم صلوات بفرستید لطفا
شاید باورتون نشه شاعرش مصطفی رحماندوست شاعر صد دانه یاقوته

بی شرف

میخوام با خوردن سیاه دونه بترکونم 🤬هر روز صبح بلند میشم قبل ناشتا سیاه دونه ی تلخ رو میجوم🥴 یا با اب جوش میخورم🤒، اینقدر میخورم که این ماه دو دستی جنین رو به آغوش بکشم🤗این ماه باردار میشم بگو یا علی✌برمحمد مصطفی خاتم انبیا بفرست صلوات، اللهم صلی علی محمد وال محمد،وعجل فرجهم
آقا مصطفی رحماندوستو دوست دارم خدایی ولی این چه وضع شعر گفتنه

ببخشید  دوستم با همون شاعر عوضیم ، ازش انتظار نداشتم 😑😑😑

میخوام با خوردن سیاه دونه بترکونم 🤬هر روز صبح بلند میشم قبل ناشتا سیاه دونه ی تلخ رو میجوم🥴 یا با اب جوش میخورم🤒، اینقدر میخورم که این ماه دو دستی جنین رو به آغوش بکشم🤗این ماه باردار میشم بگو یا علی✌برمحمد مصطفی خاتم انبیا بفرست صلوات، اللهم صلی علی محمد وال محمد،وعجل فرجهم

هه تو همین خیال باشه مادرشوهر😏

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 

قبل و بعد نداره شعر؟ 

زبان هر انسان، آیینه‌ی درون اوست!  آنچه در لابلای حرکات زبان او، به نمایش گذاشته می‌شود؛  میزانِ عقلانیّت، شعور، سلامت و تقوایِ درونی هر انسان است.      استاد_شجاعی
این شعر رو از رو زندگی من ساختن😑🙄مادر شوهرم میاد خونمون هفته ای دو شب با شوهرم میشینن کنار هم  ...

وای بچه ها تو رو خدا بهم بگید چ کنم اینقدر حرص میخورم ک شوهرم پیش مادرشوهرم میشینن یواش حرف میزنن میخوام دق کنم این لحظه

این شعر رو از رو زندگی من ساختن😑🙄مادر شوهرم میاد خونمون هفته ای دو شب با شوهرم میشینن کنار هم  ...

عزیزم💔

وظیفه شوهرته که کمکت کنه ولی خوب وقتی پسرها با این شعرها بزرگ میشن یاد نمیگیرن

وای بچه ها تو رو خدا بهم بگید چ کنم اینقدر حرص میخورم ک شوهرم پیش مادرشوهرم میشینن یواش حرف میزنن می ...

چه اشکالی داره مادر و پسرن یعنی حق ندارن حرف خصوصی داشته باشن؟یعنی خودتون کنار مادرتون نمیشینید حرف بزنید؟