الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ای خاک بر سر سراینده این شعر و بیشتر از اون خاک بر سر نشر دهنده کتاب که چی؟ بچه های دخترمون روز به ...
آقا مصطفی رحماندوستو دوست دارم خدایی
ولی این چه وضع شعر گفتنه
اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...
شاید باورتون نشه شاعرش مصطفی رحماندوست شاعر صد دانه یاقوته
بی شرف
میخوام با خوردن سیاه دونه بترکونم 🤬هر روز صبح بلند میشم قبل ناشتا سیاه دونه ی تلخ رو میجوم🥴 یا با اب جوش میخورم🤒، اینقدر میخورم که این ماه دو دستی جنین رو به آغوش بکشم🤗این ماه باردار میشم بگو یا علی✌برمحمد مصطفی خاتم انبیا بفرست صلوات، اللهم صلی علی محمد وال محمد،وعجل فرجهم
آقا مصطفی رحماندوستو دوست دارم خدایی ولی این چه وضع شعر گفتنه
ببخشید دوستم با همون شاعر عوضیم ، ازش انتظار نداشتم 😑😑😑
میخوام با خوردن سیاه دونه بترکونم 🤬هر روز صبح بلند میشم قبل ناشتا سیاه دونه ی تلخ رو میجوم🥴 یا با اب جوش میخورم🤒، اینقدر میخورم که این ماه دو دستی جنین رو به آغوش بکشم🤗این ماه باردار میشم بگو یا علی✌برمحمد مصطفی خاتم انبیا بفرست صلوات، اللهم صلی علی محمد وال محمد،وعجل فرجهم
زبان هر انسان، آیینهی درون اوست! آنچه در لابلای حرکات زبان او، به نمایش گذاشته میشود؛ میزانِ عقلانیّت، شعور، سلامت و تقوایِ درونی هر انسان است. استاد_شجاعی
این شعر رو از رو زندگی من ساختن😑🙄مادر شوهرم میاد خونمون هفته ای دو شب با شوهرم میشینن کنار هم ...
وای بچه ها تو رو خدا بهم بگید چ کنم اینقدر حرص میخورم ک شوهرم پیش مادرشوهرم میشینن یواش حرف میزنن میخوام دق کنم این لحظه