2777
2789

من شوهرم تحرک اسپرمش۲۶درصدبود تعدادشونم کم بود این ماه کلی دارو تقویتی دادم الان جواب ازمایش روگرفتم تحرکش تویکماه از۲۶شده۵۸

امیدوارم خدا به زودی یه نی نی سالم بزاره بغل همه منتظرا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همینا فقط بهش دادی اونی ک تو بطری شیشه هست چ دارویی هست چون شوهرمنم واریکوسل داشته عمل کرده تعدادش الان نرمال هست ولی حرکت و شکلش هنور تغییر نکرده

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر

من مدتی این دارو بهش دادم گفتن ک تاثیرش خوبه ولی هنوز بعداز خوردنش آزمایش نداده

قیمتش چند هست این

عزیزم یکی که اجیله توشیشه معمولا هایپرهای بزرگ دارن یانداشتن اجیل ها رو باعسل قاطی کن  شبی ۱قاشق غذاخوری دادم

یکی هانی مالت نوشته روش که عطاری ها دارن من ازطب سنتی خریدم  شبی ۱قاشق غذاخوری دادم

ویتامینای خارجی که هفته ای یه دونه

یه قرص افزایش انرژی مردا وباروریشونه که روش نوشتهloveازداروخونه بگیر شبی ۱ دونه

امیدوارم خدا به زودی یه نی نی سالم بزاره بغل همه منتظرا