2777
2789

البته مادرهای باتجربه میتونن نظر بدن..اما هرکی مشکلی چیزی داره میتونه تو این تاپیک بپرسه... نوزاد من 5 ماه تمام داره شیر خودم و میخوره البته گاهی کمکی شیرخشک ام میدم اما بااین وجود وزنش کمه و لاغر اندام هستش میخوام کمکی رو شروع کنم تا وزنش خوب بشه نظر تون چیه و اینکه اول چی شروع کنم... کسی به نوزادش آب و نشاسته یا آب قند یا لعاب برنج می‌ریخت تو شیشه تابخوره؟! 

تنها ترین امید من در این دنیا وجود توست خدایا.. من را در تمام مراحل زندگی یاری کن.. جز تو هیچکس نمی‌تواند موفقیتم را تضمین کند.. 🤲🌹🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من لعاب برنج دادم ولی دوس نداشت پوره میوه میدم 

چند ماه هست نوزاد تون چه میوه هایی 

تنها ترین امید من در این دنیا وجود توست خدایا.. من را در تمام مراحل زندگی یاری کن.. جز تو هیچکس نمی‌تواند موفقیتم را تضمین کند.. 🤲🌹🙏
وزنش چقدره زیر اندامه یا ریفلاکس داره من با فرنی حریره شروع کردم

وزنش 7 هست و هم ریز ادامه 

من شیش ماهگی لعاب دادم عاشقش بود روزی دوبار باقاشق میدادم

چه مقدار خالی یا شیرین کننده میزدی گلم

استارترقدش چنده ۴ماهگی چه ثدبوددخترمن ۴ماه تمومه ۶کیلوعه البته آنفولانزاهم گرفت😭😭😭

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...
با فرنی شروع کن عزیزم.لعاب برنج زیاد بدی یبوست میگیره.از یه قاشق چایخوری در روز شروع کن

فرنی چی عزیزم همدان مغزیجات با خالی 

استارترقدش چنده ۴ماهگی چه ثدبوددخترمن ۴ماه تمومه ۶کیلوعه البته آنفولانزاهم گرفت😭😭😭

4 ماهگی قد263 و وزن 4500