2777
2789

دعا کنید زندگی خواهرم از هم نپاچه  الان رفتن باهم  صحبت کنن  دعا کنید  برامون تروخدا

برای ازدواج موفق و عاقبت بخیری  همه جوونا دعا کنیم. این انرژی مثبت  برمیگرده تو زندگیت شک نکن🌸

الهی حل بشه با خوشی و خوشبخت شه 😍

همیشه عشق باشد همیشه برکت🙂زندگیتو روی دور مثبت تنظیم کن تانتایج کارت مثبت از اب دربیاد😊به توانایی هات شک نکن😎بخشنده باش تا بخشیده شی😉

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشالله

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر
برای من ودوستم بخون @باشکوه     منم دعامیکنم برای خودت وخواهرت

قربون دل مهربونت عزیزترینم😘😊😍🥰مرسی که همیشه بیادمی🙏😘😘موهبت خدای مهربونی🤲🌹💖برای سلامتی خودت وعزیزانت آیت الکرسی خوندم.

استارترعزیزالهی بحق حضرت زهرا خوشبختی وآرامش روزیِ خواهرِ عزیزت بشه.الهی آمین🤲🌹💖برای خوشبختی وسعادتمندی خواهرعزیزت آیت الکرسی خوندم.

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉