2777
2789
عنوان

توروخدایه لحظه بیاین

199 بازدید | 13 پست

سلام خانمهامن پارسال باقرص هاوامپول های کمک باروری باردارشدم وتوهفته هشت گفتن مولاره ناقصه.همون حاملگی بچه خوره یامولار.کورتاژشدم پارسال.الان دوباره اقدام کردم خیلی میترسم که دوباره مول بشم خیلی زجرکشیدم پارسال.کسی رودیدین که بعدازحاملگی مولار حاملگیه موفقی داشته باشه.برام دعاکنیدحاملگی سالمی داشته باشم نزدیکه سه ساله منتظرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ايشالله ك مشكلي پيش نمياد 

ولي استرس همه چي رو بدتر مي كنه

اميدوار باش قرار نيس ك هميشه اين اتفاق بيوفته

من خودم اين مشكل رونداشتم

ولي ميشناسم كسي رو ك تو باداري قبلش داشته و الان هم ي ني ني سالم تو بغلشه

عزیرم اصلا به خودت استرس وهرد نکن فقط ارامش داشته باش هزاران هزار نفر بعد از مولار بارداری موفقی داشتن امیدوارم سال دیگه همین موقع نی نیت صحیح و سالم تو اغوشت باشه فقط ارامش داشته باش

خدایا ریفلاکس دخترمو خوب کن خدایا هوای همه نی نی ها رو داشته باش تبکر تولد دخترمه براش دعا کنید خاله ها

اره عزیزم. چند نفر رو دیدم. حالا یه بار پیش اومده‌ دلیل نمیشه تکرار بشه. ایشاالله به سلامتی میاد بغلت. مثبت فکر کن.😍😍😍

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush
اره دیدم الان بچش بدنیا اومده انشالله تو ام میشی

ممنونم.ازمایشهای قبل ازبارداری دادم سالمم هیچیم نیست.ولی دکترگفت اگه باردارشدی بایدتحت نظرباشی واگه مول شدکورتاژشی.خیلی میترسم نمیخام دیگه تجربه کنم

ممنونم.ازمایشهای قبل ازبارداری دادم سالمم هیچیم نیست.ولی دکترگفت اگه باردارشدی بایدتحت نظرباشی واگه ...

ن عزیزم انشالله دیگه مشکلی پیش نمیاد توکلت به خدا باشه

میزنم گیتار و میخونم🎻🎶میزنی زار و میدونی💔من اینجوری خالی میشم🎶تو اینجوری نمیتونی💔 میرم توو ماشین و فقط💔با یه موزیک دادمیزنم🎶 میرم ولی یادت نره💔برنده ی بازی منم✌ برو و دوراتوبزن😏🎶میرم و دور نمیزنم💔 برو و غراتو بزن🎶میرم و غر نمیزنم💔 میرم و کل این تنم🎶 پُره از زخمِ توئه💔 دل من پَر پَره اما🎶میرم و غنچه میزنم💔