2777
2789

من 48 ساعت قبل رابطه داشتم، که متاسفانه کاندوم پاره شد، بلافاصله بعد از رابطه یک قرص تنسی 1/5 خوردم

حالا نگرانم

به نظرتون اگر قرص hd هم بخورم برای اطمینان، مشکلی پیش میاد برام؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قرص اورژانسی اگر تاریخ مصرف گذشته نبوده باشه کافیه

فقط چرا یکی خوردین؟ قرص های اورژانسی که دو تایی هستن

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛

البته من یه بار با قرص اورژانسی که بالافاصله بعد از رابطه خوردم باردار شدم😂😂😂😂😂

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛

یاد خودم افتادم!! تو دوران عقد یه بار همچین اتفاقی برام افتاد داشتم سکته میکردم... قرص اورژانسی خوردم ولی بازم استرس شدید داشتم. اما پارسال که تصمیم گرفتم باردار شم، پنج ماه طول کشید تا باردار شم... اصن یه قانونی هست که وقتی بچه میخوای نمیشه ولی وقتی نمیخوای با بوسم ممکنه باردار شی😅 استرس نداشته باش عزیزم احتمالا همون کافیه

قرص اورژانسی اگر تاریخ مصرف گذشته نبوده باشه کافیه فقط چرا یکی خوردین؟ قرص های اورژانسی که دو تایی ...

قرص تنسی دو تا دوز داره

اگه 0.75 باشه باید دوتا خورده بشه ولی اگه 1/5 باشه یه دونه

ممنونم متخصص😊 فقط دوتا؟ با هم بخورم؟ یا دوتا الان بخورم بعد دوازده ساعت دوتا دیگه بخورم؟

عابروم رف😅😅😅

اره همون دوتا اول بخوری کافیه 

دیگه بعدش اصن نیاز نیس بخوری

دلم یه جوریه ولی پر از صبوریه  
قرص تنسی دو تا دور داره اگه 0.75 باشه باید دوتا خورده بشه ولی اگه 1/5 باشه یه دونه

دیروز ی خانومی میگف یدونه 1/5 خورده باردار شده بود میگف دارم کارامو میکنم توافقی از شوهرم جدا شم

بنده خدا باردار شده بود حالش خرااااب