2777
2789
عنوان

بياييد از خرافات خنده دار بگيم

| مشاهده متن کامل بحث + 681 بازدید | 53 پست
چشمه بچه هام دور از جونشون چپ بشه مقصر تویی🤣

😂😂😂😂😂به من چه

دانی که چرا سر نهان با تو نگویم؟/طوطی صفتی طاقت اسرار نداری😏shabnamtala@ من یه کاربر گوگول مگووووولم😋د😁😃😐😑 ؟😴سایتو💣 خالی کن😐می خوام🤞🏻تی بکشم🚱(کپی شده*) کابر قدیمی ام به همین سوی چراغ  قسم😐♥*•♫.•*♥♥*• گوجهــــــــــــــــــــــــــــسبز .•*♥♥*•♫.•*♥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه خرافاتی که میگین بنا ب دلایلی ب وجود اومدن

مثلا قیچی شاید یکی از فامیلاتون هی قیچیو بازو بسته میکرده

اعصاب نذاشته بوده اومدنگفتن بزار این رسمو بگیم که دیگه این کار اعصاب خورد کنو نکنه

یا دمپایی خب گفتن بزار اینجوری رسم بزاریم

تا همه دمپاییاشونو درست دربارن نه هر کدوم یه وری

وقتی دارن کسی رو دفن میکنن اگه یکی عطسه کنه یعنی یکی پشت سرش میخواد بمیره  حالا فک کن داماد خو ...

يا ابلفضل😂 خوب نكشتنت

زندگی جاریست،شایدم مادرشوهره😛
همه خرافاتی که میگین بنا ب دلایلی ب وجود اومدن مثلا قیچی شاید یکی از فامیلاتون هی قیچیو بازو بسته م ...

بعضی خرافات از نظر علمی ثابت شدن

دانی که چرا سر نهان با تو نگویم؟/طوطی صفتی طاقت اسرار نداری😏shabnamtala@ من یه کاربر گوگول مگووووولم😋د😁😃😐😑 ؟😴سایتو💣 خالی کن😐می خوام🤞🏻تی بکشم🚱(کپی شده*) کابر قدیمی ام به همین سوی چراغ  قسم😐♥*•♫.•*♥♥*• گوجهــــــــــــــــــــــــــــسبز .•*♥♥*•♫.•*♥
همه خرافاتی که میگین بنا ب دلایلی ب وجود اومدن مثلا قیچی شاید یکی از فامیلاتون هی قیچیو بازو بسته م ...

اره ديگه بخاطر همينه بهش ميگن خرافه

زندگی جاریست،شایدم مادرشوهره😛
عه وا مسئولی اسمتو و پروفایلتو عوض کن لامصب🤣

😁😁😁😁😁عوض نوموشه الان با اون یکی کاربریم میام دلت نخواد

خيلي باحالن😁  خيلي هم جدي ان روي حرفشون

عاره😂😂

نه بابا  مثلا چي؟

زن باردار اگه ماه گرفتگی باشه بره بیرون بچش رو صورتش لک میوفته

ثابت کردن اگه ماهگرفتگی بوجود بیاد انرژی های بد و منفی ساطع میکنه برا انسان سالم ضرر داره چه برسه به خانوم بارداری که تو دوران حساسیه و ممکنه انرژی های بد روش اثر بزاره و موجب بشه لک روی صورت بچش بیوفته

دقیقا منم تو بالشت بچم ایت الکرسی و هفت قل گذاشتم خوب شد 

ینی منم بذارم خوب میشه؟ دوسالشه هنوز اینجوری میشه

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است