2777
2789
عنوان

بياييد از خرافات خنده دار بگيم

| مشاهده متن کامل بحث + 681 بازدید | 53 پست

مامانبزرگم ميگفت قيچي بهم نزن الكي دعوا ميشه 

يا دمپايي پشت رو ميوفته اتفاق بدي ميوفته 

اعتقاد ندارم ولي تا ببينم دمپايي پشت رو افتاده سر درستش ميكنم 😂

زندگی جاریست،شایدم مادرشوهره😛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانبزرگم ميگفت قيچي بهم نزن الكي دعوا ميشه  يا دمپايي پشت رو ميوفته اتفاق بدي ميوفته  ...

منم😂😂😂😂

دانی که چرا سر نهان با تو نگویم؟/طوطی صفتی طاقت اسرار نداری😏shabnamtala@ من یه کاربر گوگول مگووووولم😋د😁😃😐😑 ؟😴سایتو💣 خالی کن😐می خوام🤞🏻تی بکشم🚱(کپی شده*) کابر قدیمی ام به همین سوی چراغ  قسم😐♥*•♫.•*♥♥*• گوجهــــــــــــــــــــــــــــسبز .•*♥♥*•♫.•*♥
خیلی بدی لایکم کردی دیدمت دلم خواست😑چیکار کنم الان؟دهنم آب افتاد🤣🤣

😂😂😂😂

دانی که چرا سر نهان با تو نگویم؟/طوطی صفتی طاقت اسرار نداری😏shabnamtala@ من یه کاربر گوگول مگووووولم😋د😁😃😐😑 ؟😴سایتو💣 خالی کن😐می خوام🤞🏻تی بکشم🚱(کپی شده*) کابر قدیمی ام به همین سوی چراغ  قسم😐♥*•♫.•*♥♥*• گوجهــــــــــــــــــــــــــــسبز .•*♥♥*•♫.•*♥

وقتی دارن کسی رو دفن میکنن اگه یکی عطسه کنه یعنی یکی پشت سرش میخواد بمیره

حالا فک کن داماد خواهرشوهرم فوت کرده بود من تو قبرستون روستاشون که خیلی  گرد و خاک  بود آلرژی داشتم تند تند عطسه میکردم همه بهم چپ چپ نگاه میکردن

قران گذاشتن درسته باید گذاشت وقتی بچه تنها تو یه اتاقه

دختر من از خواب می پرید گفتن اینکارو بکن خوب میشه

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است
اره خیلیییی 😩😩ما خانواده خرافاتی نیستیم مخصوصا مامان و بابام‌ولی رو این خیلی حساسن😂😂😐😐

هر كي روي يه چيز حساسه 

هيچكس فكر نكنم اندازه مامانبزرگ خدا بيامرزم خرافاتي بوده باشه 

واسه هرچي يه چيزي ميگفت😂

هر كي روي يه چيز حساسه  هيچكس فكر نكنم اندازه مامانبزرگ خدا بيامرزم خرافاتي بوده باشه  و ...

ماهم یه عمه داریم اینجویه عمه بابام البته

پس خودت داری یه خرافات دامن میزنی😂

😂ميگم كه اعتقاد ندارم ولي اونجوري ميبينم يه جوري ميشم انگار از بچگي اينو كردن توي مخم