2777
2789
عنوان

چه کارهایی رو یواشکی پشت سر مامان و باباتون انجام میدادید و میدید

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 36 پست

من با اینکع با پول خودم بستع اینترنتی میخرم با اینحال مامانم همش گیر میدع 

بستع رو قایمکی میگیرم😂

خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یبار دوران مدرسه نمرم زیر 10 شد تو حیاط سوزوندمش 

بعدم عاشق ارایش بودم مامانم که بیرون میرفت ارایش میکردم یبارم قسمت سانسوریه کشتی تایتانیک رو نگا کردم 🙈🙈🙈🙈

کاش توی آینه چشمام قد و بالاتو می دیدی 💕

مامانم صبحا رفتنی دانشگاه برام لقمه میکنه نمیخورم میندازم تو کیسه نون خشکی تو راه پله😁

خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم
پدر گرامی ام میفرماید یک ساعت قبل غذا و بعد غذا نباید آب خورد😐😐  و کل روند دل و روده رو برات ...

حق داره

قبل غذا خوبه اما بعدش نه

باعث دير شدن هضم غذا و كبد چرب وكلي چيزاي ديگه

به اميد خدا منم به زودي مامان ميشم😍توكلت علي الله
یبار دوران مدرسه نمرم زیر 10 شد تو حیاط سوزوندمش  بعدم عاشق ارایش بودم مامانم که بیرون میرفت ا ...

تو بچگی های منی

کاربر96 هستم.میشه این کاربر را یه صلوات مهمون کنید تا شفا پیدا کنه و برگرده پیش بچه هاش؟