نارگل77 مدیر استارتر عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 117 عنوان قطع خون ریزی 50 بازدید | 6 پست سلام فردا میخوام برم مشهد امروز پریود شدمهفته پیش بلیط گرفتم و نمیتونم کنسلش کنم نامزدم سربازه بعد سه ماه فردا داره میاد ک با هم بریم مشهد و خلاصه هتل هم رزرو کردیم برای قطع خونریزی باید چیکار کنم؟ 😔کسی میدونه؟ 1398/11/03 | 10:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پیتزامخلوط عضویت: 1396/04/13 تعداد پست: 39739 من اینجا سرچ کردم دیدم میگن کپسول ترنسید یکم تحقیق کردم درباره اش وخریدم خوردم ،خوب بوداما دوره بعدی خیلی دیر پریود شدم چرا امضات کم رنگه اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه
نارگل77 مدیر استارتر عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 117 من اینجا سرچ کردم دیدم میگن کپسول ترنسید یکم تحقیق کردم درباره اش وخریدم خوردم ،خوب بود اما ... خونریزیتون کامل قطع شد؟ کپسول رو که خوردید بعد چند ساعت قطع شد؟
پیتزامخلوط عضویت: 1396/04/13 تعداد پست: 39739 خونریزیتون کامل قطع شد؟ کپسول رو که خوردید بعد چند ساعت قطع شد؟ ببین من سرچ کردم گوگل این قرص رو دکتر ب اونایی میده ک پریودیشون سنگینه و بعد ۷روز قطع نمیشه ،هر۶ساعت یه بار باید بخوری من چون ترسیدم ک چیزی نشهفقط یه دونه خوردم روز سوم یا چهارمم بود فکر کنم خیلی کم شد چرا امضات کم رنگه اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه
نارگل77 مدیر استارتر عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 117 ببین من سرچ کردم گوگل این قرص رو دکتر ب اونایی میده ک پریودیشون سنگینه و بعد ۷روز قطع نمیشه ،هر۶ساعت ... آها پس اینجوری نیس که بلافاصله قطع شه... الان ک بخورم دو یا سه روز دیگه کمتر میشه خونریزی درسته؟
پیتزامخلوط عضویت: 1396/04/13 تعداد پست: 39739 آها پس اینجوری نیس که بلافاصله قطع شه... الان ک بخورم دو یا سه روز دیگه کمتر میشه خونریزی درسته؟&nbs ... طبیعتا باید کم بشه . حتما قبلش تحقیق کن خودت اگرم وقت داری برو دکتر بپرس چرا امضات کم رنگه اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه
نارگل77 مدیر استارتر عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 117 طبیعتا باید کم بشه . حتما قبلش تحقیق کن خودت اگرم وقت داری برو دکتر بپرس ممنون عزیزم... ❤️