آخه هیچ پیشرفتی نداریم نه خونه نه ماشین . آدم پول جمع کنی نیستش.
اره تو بگیر جمع کن ؟؟؟چرا خونه و ماشین نداره ؟؟؟ چند سالشه.؟
°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿 ️ شیطان در گوشم زمزمه کرد: تو به اندازه کافی قوی نیستی که در مقابل طوفان دوام بیاری ....!!! امروز من در گوش شیطان زمزمه کردم: من خود طوفانم!!!!️
آخه هیچ پیشرفتی نداریم نه خونه نه ماشین . آدم پول جمع کنی نیستش.
اگه میتونی بیشتر بگیر پس انداز من
زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄 من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️🌱ولی من به تمومچیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت کرد .میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد. میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴 دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط میکنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂https://uploadkon.ir/uploads/edf707_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۰-۰۷-۱۸-۱۱-۳۳-۷۳۵-com-miui-gallery.jpg
یکم برا خودم یکم هم پس انداز میکنم جمع بشه طلا یا سکه پارسیان بخرم
حداقل بگو ماهی ۱۰ تومن بده ۵ تومنو هر ماه بزار کنار
°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿 ️ شیطان در گوشم زمزمه کرد: تو به اندازه کافی قوی نیستی که در مقابل طوفان دوام بیاری ....!!! امروز من در گوش شیطان زمزمه کردم: من خود طوفانم!!!!️