2777
2789
عنوان

خیلی استرس بچه دار شدن گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 24 پست

26 زیاد نیست هول نشو

من ۳۰ سالمه هنوز تصمیم قطعی ندارم . بچه خودش به اندازه کافی مشکل داره ، بزار زندگیت به یه تعادل نسبی برسه بعد با فکر بچه بیار 

ازین مامانای بیفکر نباش که بچه میارن بعد میفتن تو دردسر پشیمون میشن . 

بچه آوردن از هر موجودی بر میاد ولی تدبیر کردن و با عقل تصمیم گرفتن فقط از انسان برمیاد .

اینجا پره از زنای باردار که تاپیک میزنن میبینی توی هنوز مسائل پیش پا افتاده زندگی با همسرشون به توافق نرسیدن و دارن یه موجود بیچاره رو اسیر بی عقلی و عجله ی خودشون میکنن . 

مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما / غافل از اینکه خدا هست دراندیشه ما 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

26 زیاد نیست هول نشو من ۳۰ سالمه هنوز تصمیم قطعی ندارم . بچه خودش به اندازه کافی مشکل داره ، بزار ز ...

یه مامان عاقل میدونه فاصله سنی زیاد مادر وبچه زیاد خوب نیست... من27سالمه دخترم 8واقعا باهم کیف میکنیم....

حالا ادامش : توی این چهار سال فقط یکبار مسافرت رفتم اونم بعد عروسی ، دیگه همش بی پولی و سختی و مشکلات ، خودم دو ماهه با یکی از دوستام شریک شدم ارایشگاه زدم ، از یکسال و نیم قبلش یه شهر دیگه میرفتم کلاس حالا شما تصور کنین تا این کار جا بیوفته ، و اینکه من بخوام الان بچه دار بشم حساب کن این همه پول و وقتی ک خرج کردم الکی هدر میره ، البته پول کلاسا رو هم ب سختی جور میکردم ، برای ارایشگاه هم دوستم عجله کرد گفت من پولش رو میدم تو کم کم بهم پس بده سهم خودت رو ، خدا خیرش بده

یه مامان عاقل میدونه فاصله سنی زیاد مادر وبچه زیاد خوب نیست... من27سالمه دخترم 8واقعا باهم کیف میکنی ...

خوش ب حالت واسه همین غصه م گرفته ، خیلی دوس دارم با بچه هام دوست باشم و با هم خوش باشیم

یه مامان عاقل میدونه فاصله سنی زیاد مادر وبچه زیاد خوب نیست... من27سالمه دخترم 8واقعا باهم کیف میکنی ...

مقاله های به روز روانشناسی اینو نمیگن 

من به اونا استناد میکنم نه حرفای خانم جلسه ای ها

مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما / غافل از اینکه خدا هست دراندیشه ما 
26 زیاد نیست هول نشو من ۳۰ سالمه هنوز تصمیم قطعی ندارم . بچه خودش به اندازه کافی مشکل داره ، بزار ز ...

منم طرز فکرم مثل شماست ، واسه همین تا قبل از این خیلی ذهنمو درگیر نمیکردم چون گفتم بچه تو این همه مشکل چجوری میخواد بزرگ بشه ، یا ممکنه لاونجوری ک میخوام رشد نکنه و تربیت نشه ولی من توی ی شهر خیلی کوچیک زندگی میکنم ، همسنای من همه بچه ی بزرگ دارن ، ی دختره اومده بود ارایشگاه ده سال ازم کوچیکتر بود بچه دو ساله داشت ، البته بنظرم ظلمه تو سن اون بچه داشتن ، ولی من با این شناختی ک از خودم دارم الان انقد عصبی و بی حوصله ام چطور میتونم چند سال دیگه صبر کنم ، سنم بره بالا بی حوصله تر نمیشم ینی؟

اولا هنوز وقت داری گلم، ثانیا تا از زندگیت راضی نیستی و مشکلاتت و حل نکردی بچه نیار، اول ثبات و بیار ...

ان شاالله هر چ زودتر ب ثبات برسه زندگیم ، برام دعا کن عزیزم

حالا این وسط بخاطر فشار زندگی خودم اینقدر وزن کم کردم و ضعیف شدم که دیگه جا نداره لاغرتر از این بشم، خودمم از قبل استرسی بودم الان دیگه صد برابر استرسی شدم که میگن شانس بارداری رو پایبن میاره هم استرس هم لاغری