2777
2789
عنوان

بچه ها دست انتقام خدا

309 بازدید | 20 پست

من کارمند یه بیمارستان بودم که بعد ۱۰ سال کار کردن اونجا و رسیدن به پستهای بالای مدیریتی متاسفانه درگیر یه ماجرای خیانت پنهانی توسط رییسم که یه اقای متاهل بودن با یکی از کارمندهای زیر دستم  کا یه خانم مطلقه و هرزه بودن شدم و به خاطر حمایتی که از اون خانم میشد مجبور با استعفا شدم 

امشب شنیدم که اون اقا رسوا شده و به حدی ابرو ریزی راه افتاده که مجبور شده بره تو پایین ترین رده اداری کا رکنه و اون خانم هم درگیر بیماری شدیدی شده که دکترها قطع درمان کردن

تعداد رای : 8
نظرسنجی
۱
5
62%
۲
3
37%
فقط به چیزهای خوب فکر کن مثل من که به تو ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداهمه زنهای هرزه رو لعنت کنه همشون سرطان سرویکس بگیرن بگو ایشالا

خاهشا افراد بالای سی سال بیاین تو تاپیکام. چون نظراتتون تاثیرگذاره. کوچولوها برین‌‌ سر درس ومشقتون. ضمناوقتی میگم بالای سی سال 25.26.27. 2829. قبوله انقد هی سوال نکنید منظوراینه زیر بیست سال یاکسایی ک تجربه ندارند نیاین مثلا چهارده پونزده   یااونایی که محض خالی نبودن عریضه روهوا یه چیزی میپرونن

من‌اینقدر ازاینا دیدم که نگو

یه جوری مهندسی شده کسایی که ظلم میکنن رو به سزا اعمالشون میرسونه که تو کَف میمونی

ولی نباید زیاد تعریف کرد

بهتره تو دلت نگه داری

باید به این بلوغ برسیم که نباید دیده شویم، آنکس که باید ببیند میبیند 🌹🌷 سردار شهید حاج قاسم سلیمانی🌹🌷