2777
2789
عنوان

بچه ها دست انتقام خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 20 پست
انشالله واقعا بعضیهاشون خونه خراب کنن الهی که خدادجوتبشون رو جوری بده که بفهمن از کجا میخورن

یکیشونومیشناسم سوهرداره بامرده غریبه گرفتنش. سوهرش بخاطربچش چیزی نمیگه زنه ام همش مبگه بهم تهمت میزنبگی الان عفونت شدیدرحم گرفته بعدفک کن ب شوهرش گفته ازبس تو بازنهای فاحشه رفتی من اینجورشدم درحالیکه شوهرش خیلی پاکه. فکرشو بکن چقدپرو

خاهشا افراد بالای سی سال بیاین تو تاپیکام. چون نظراتتون تاثیرگذاره. کوچولوها برین‌‌ سر درس ومشقتون. ضمناوقتی میگم بالای سی سال 25.26.27. 2829. قبوله انقد هی سوال نکنید منظوراینه زیر بیست سال یاکسایی ک تجربه ندارند نیاین مثلا چهارده پونزده   یااونایی که محض خالی نبودن عریضه روهوا یه چیزی میپرونن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من‌اینقدر ازاینا دیدم که نگو یه جوری مهندسی شده کسایی که ظلم میکنن رو به سزا اعمالشون میرسونه که تو ...

باور کن امشب یاد اون زمان افتادم فقط اشک ریختم نفهمیدم از ناراحتی بود یا خوشحالی

فقط به چیزهای خوب فکر کن مثل من که به تو ....
خدا خودش مارو از انتقام منع میکنه! این اسمش انتقام خدا نیست

وقتی زورت با کسی نمیرسه و دلت ازشون میگیره منتظر میمونی ببینی اخر ماجرا چی میشه

وای اصلا اتفاق خوبی نیفتاده کاش بدون هیچ دردسری راه درست رو تشخیص میدادن متحول میشدن

این دونفر خیلی ها رو از نون خوردن انداختن خیلی ها رو با تهمت زدن بی ابرو کردن 

وقتی یاد عشوه های اون زن واسه یه مرد متاهل زن و بچه دار میفتم که چه جوری واسش میوه پوست میکرد و تو بشقاب میچید جلوش با خودم میگفتم زن این اقا تو خونه هر چه قدر که تلاش کنه دیگه به چشم شوهرش نمیاد

باور کن امشب یاد اون زمان افتادم فقط اشک ریختم نفهمیدم از ناراحتی بود یا خوشحالی

منم یاد یه سری مسائل انداختی

منم نمیدونم باید از این پیشامدها که نطمئنم به قول شما دست انتقام خداست خوشحال باشم یا ناراحت

چون بد سرنوشتی برا بعضی رقم زد، فقط اونا میدونستن که ما اون روزا غیر خدا هیچ‌کی رو نداریم، ولی ازش نترسیدن، فک کردن به زوره به قلدریه به ستمه

باید به این بلوغ برسیم که نباید دیده شویم، آنکس که باید ببیند میبیند 🌹🌷 سردار شهید حاج قاسم سلیمانی🌹🌷