2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کزاز من زدم یک ماه قبل باردارشدن 

چند ماه قبل بارداری سرخچه  زدم 

رفتم پزشک زنان نامه داد رفتم مرکز بهداشت برام زدن 

ولی سرخچه حتما باید چند ماه قبل از باردارشدن باشه اینو مطمینم ولی کزاز مشکلی نداره 

واکسن هپاتیت هم من زدم البته به تشخیص پزشک 

نيازي نيس قبل بارداريت واكسن بزني تو بارداري هم ميتوني مثلا دكتر به من گفت واكسن آنفولانزا بزن كه وقتي سه ماه باردار بودم زدم و الانم كه ٨ ماهمه بهم گفت واكسن كزاز بزن كه اون هفته زدم چون ١٢ سال از واكسن كزاز قبليم گذشته بود

کزاز من زدم یک ماه قبل باردارشدن  چند ماه قبل بارداری سرخچه  زدم  رفتم پزشک زنان نا ...

آها خوبه.پزشکی که من رفتم پیشش برانوشتن آزمایش قبل بارداری هیچی دراین موردبهم نگفت.من تواینترنت که داشتم میخوندم نوشته بودیکی ازکارهایی که بایدانجام بشه زدن واکسنه

آها خوبه.پزشکی که من رفتم پیشش برانوشتن آزمایش قبل بارداری هیچی دراین موردبهم نگفت.من تواینترنت که د ...

من یکسال قبل باردارشدن با شوهرم رفتیم پیش دکتر متخصص گفتیم میخوایم بچه دارشیم هر چکابی لازمه 

میخوایم انجام بدیم حتی دندون پزشکی هم رفتم 

همون دکتر مارو کامل راهنمایی کرد 

بعد از گذشت هشت ماه وکامل شدن نتایج چکاب ورفع نواقص رفتیم برا اقدام 

خداروشکر ماه اول اقدام باردارشدم

من یکسال قبل باردارشدن با شوهرم رفتیم پیش دکتر متخصص گفتیم میخوایم بچه دارشیم هر چکابی لازمه  ...

منم ماه پیش رفتم برام چندتاآزمایش نوشت.وتست پاپ اسمیر.همه روانجام دادم،فولیک اسیدهم بهم دادکه ازاونموقع دارم میخورم ودندونپزشکی هم رفتم وتاعیددرست میکنم هرکدوم وکه مشکل داره.یکی روپرکردم دوسه تادیگه دارم ویه روکش.بعدعیدان شاالله اقدام میکنم