2777
2789

خیلی سردرگمم، کلی منابع دارم، نمیدونم از کجا شروع کنم، همیشه فکر میکردم پارتی میخواد تا قبول بشی یا سهمیه... ولی امسال دوست همسرم بدون سهمیه قبول شد ، ناراحتم از اینکه چرا یکسال و از دست دادم اونم به خاطر اینکه همه میگفتن قبول شدن پارتی میخواد. 

خسته ام از جماعت زنده کش مرده پرست...

همسره منم فکرش همینه دهنمان ۱ ماه سرویس شد از بس باهاش حرف زدیم فعلا هم سکوته 😣😑 .  تلاشتونو بکنید ی سال بخونید با برنامه ریزی برید جلو بخدا قبول میشید

میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست پسر من ارزوش بود وکالت بخونه، کلی تشویقش کردم ، وادارش میکرذم بخونه و ازش میپرسیدم. دوبار امتحان داد تا قبول شد، تو این فاصله ازدواج کردیم، الان تمام زندگیشو به پای من ریخته ، خودم از ارزوهام جا موندم ولی خوشحالم اون به آرزوش رسید

منم امسال شرکت کردم قبول نشدم خیلیییییی خوندما خیلی اما مرور نداشتم فعلا دارم استراحت میکنم اما باز خیلی زود شروع میکنم بنظر من سعی کن منابعتو تا قبل عید تکمیل کنی بعد عید فقط از هر درس دو تا کتاب داشته باشی یکی خوندن یکی تست 

من اطلاعاتم کامله .

منبع زیاد داشتن دلیل بر این نیست که شما حتما قبولی 

منبع خوب و مناسب خودت داشتن ملاکه 

حتما تک منبعی باشید ، توجه نکنید که هرکسی چه منبعی پیشنهاد میده ، برای هر درس ما چندتا منبع شناخته شده داریم ، شما ببین با کدوم ارتباط میگیری و به همون پایبند باش ، ممکنه یکی از رتبه های امسال برای مثال برای مدنی نظم کاتوزیان خونده باشه و درصد بالایی گرفته باشه ، این به این معنی نیست که منم با اون کتاب میتونم درصد خوبی بگیرم ، من اصلا از نظم چیزی نمیفهمم !

پس تک منبعی باش و بهش پایبند ، مهمم نیست بقیه چی میگن و چی میخونن ، حتماااا باید کتاب تست برای هر درس داشته باشی ...

حتمااااا آزمون های آزمایشی یه موسسه رو شرکت کن 

برای چی؟

برای اینکه از سردرگمی دربیای و یه الزامی روت باشه که درس بخونی ، چون قرار هست هر دو هفته ازمون بدی ، و طبق بودجه بندی مشخصه که دو هفته بعد برای هر درسی از چه مبحثی امتحانه ، اینطوری میدونی چی بخونی ...

و هرچه بیشتر تست میزنی و ازمون میدی بیشتر با نحوه طرح سوالات اشنا میشی و بیشتر دستت میاد که چطور درس بخونی ...

به اینم توجه نکن که فلانی ۱۲ ساعت درس خونده 

تو شاید روزی ۶ ساعت برات کافی باشه 

شایدم باید ۱۴ ساعت بخونی !

کیفیت مطالعه مهمه فقط ...

من اطلاعاتم کامله . منبع زیاد داشتن دلیل بر این نیست که شما حتما قبولی  منبع خوب و مناسب خودت ...

مرسی از پیشنهادت، خیلی مفید بود❤️❤️

خسته ام از جماعت زنده کش مرده پرست...