2777
2789
عنوان

مامان های آیندههه

68 بازدید | 12 پست

باردارها کی بیدارع؟

چند وقتتونه؟

در چ حالید

من ک امروز از ترش کردن داغونمممم😭😭😭

🧚‍♀️برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات🤰خیلی ممنونم💓💝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هفته هششششتم. نمی دونم خوبم یا نه. نفخ دهنم رو سرویس کرده

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

عخی عزیزم به سلامتی

سلامت باشی، یه هفته دیگه میرم سونو قلب. التماس دعااا

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

انشالله ک همه چی خوبه

ان شاالله که شمام بسلامتی نی نی بیاد بغلت، و همه مامانای آینده

من هفته هششششتم. نمی دونم خوبم یا نه. نفخ دهنم رو سرویس کرده

منم هر چی میخورم نفخ میکنم شکمم شده اندازه 9 ماهه ها....منم هفته 8 ام هستم ویارم خیلی شدیده

خدایا هزاران مرتبه شکر که صدامو شنیدی .....
منم هر چی میخورم نفخ میکنم شکمم شده اندازه 9 ماهه ها....منم هفته 8 ام هستم ویارم خیلی شدیده

به سلامتی😍راستشششش مم نفخم امروز بیشتره، روزای دیگه اینجوری نیس.. چیز نفاخ هم نخوردم🤔 

هیچی ویار ندارم. فقط از بعضی بوی غذاها خوششم نمیاد

به سلامتی😍راستشششش مم نفخم امروز بیشتره، روزای دیگه اینجوری نیس.. چیز نفاخ هم نخوردم🤔  هیچی ...

من وضعم خرابه غذا میخورم حالم بد میشع احساس میکنم همه جا بو میده تو تلویزیون تخم مرغ میبینم حالم بهم میخوره اصلا یه وضعی هستم جالب   انشاءالله به خوبی سپری میکنی بارداریتو و سالم بغلش میگیری

خدایا هزاران مرتبه شکر که صدامو شنیدی .....
من وضعم خرابه غذا میخورم حالم بد میشع احساس میکنم همه جا بو میده تو تلویزیون تخم مرغ میبینم حالم بهم ...

ای جان، ممنونم عزیزم..همچنین ان شاالله برای شما ، امیدوارم این دوران برات راحتتر بگذره و بسلامتی جوجه نازت بیاد بغلت 🙏🙏🥰😍🌺